Keanu Reeves bi mogao imati glavnu ulogu u nadolazećem Netflix Superhero filmu!

Keanu Reeves bi mogao imati glavnu ulogu u nadolazećem Netflix Superhero filmu!

Braća Russo prave novi Superhero film za Netflix, u kojem bi glavnu ulogu mogao imati fantastični Keanu Reeves!Keanu Reeves bi se mogao vratiti svijetu osvetničkih superjunaka, 13 godina nakon filma Constantine. Deadline donosi da je glumac filmova John Wick, Matrix…, tražen za novi, visoko-budžetni, Netflix, superhero film, naziva Past Midnight. Film dolazi iz pera scenarista TJ Fixman, a režirat će ga Rick Famuyiwa, redatelj filma Dope. Nadalje, ovaj projekt nam dolazi od producenata Joe i Anthony Russo, najpoznatijima po Marvel’s Captain America nastavcima i nadolazećim Avengers filmovima.

E pa ovo je jedan vrlo kreativni paket na putu. Što je s pričom? Pa detalji priče su zadržani u tajnosti, ali film je opisan kao “novi tip osvetničkog superheroja.” To je otprilike sve što znamo o priči filma, ali to će biti vrlo zanimljiv zaokret za Reeves, čija je karijera imala razne zaplete i zaokrete. Reeves je sigurno jedan od najraznolikijih glumaca današnjice, jer je poprilično uspješno glumio u komedijama, romantičnim filmovima, dramama i akcijama. Stavite ga u bilo što i možete očekivati odličnog glumca u vrlo vjerojatno nadolazećoj franšizi.

Reeves još nije službeno potvrđen, tako da uvijek postoji mogućnost i da neće, ali projekt je u svakom slučaju vrlo interesantan. Netflix svake godine povećava svoje originalne sadržaje, pa tako ni ova neće biti drugačija.

Sa zanimanjem ćemo pratiti razvoj ovog filma, te kao i obično obavještavati vas čim nešto više saznamo.

Similar Posts