‘Aquaman’ zvijezda Jason Mamoa želi biti novi Wolverine

‘Aquaman’ zvijezda Jason Mamoa želi biti novi Wolverine

Sve od kada se Hugh Jackman povukao iz svoje kultne uloge Wolverinea koju je glumio 17 godina, te nakon što je Fox kupljen od strane Disneyja, fanovi se pitaju tko će ga naslijediti u budućnosti Marvelovog Filmskog Svemira. Keanu Reeves je izrazio želju za tom ulogom, baš kao i Daniel Radcliffe. Fanovi spominju i ime Scott Eastwooda u toj ulozi, također. Čak je i Tom Hardy bio u glasinama za ulogu jedno vrijeme. Čini se da se sada još jedna velika zvijezda, Jason Momoa, uključila u borbu za tu ulogu.

Tijekom Celebrity Fan Fest, Aquaman zvijezda, Jason Mamoa, je upitan koju bi ulogu volio glumiti ako se ikada nađe unutar MCU. Ova opaka akcijska zvijezda je, bez imalo oklijevanja, rekla da bi Wolverine bio njegov prvi izbor. Ako ste ikada vidjeli Momou u Game of Thrones, znate da bi on mogao odglumiti tu ulogu. I dok je njegova uloga Arthura Curryja znatno vedrija po prirodi, grub stav koji Logan ima bilo bi jednostavno odglumiti za bivšeg Dothrakija.

Ako uzmemo u obzir da su X-Men još uvijek vrlo daleko od uključivanja u MCU, barem prema Kevin Feigeu, izbor za glumca se neće održati još neko vrijeme. Međutim, s obzirom na dosadašnje Marvelove izbore za glumce, fanovi sigurno ne bi trebali biti pretjerano zabrinuti oko novog glumca za Wolverinea.

Similar Posts