Justice League Snyder Cut: Objavljen klip sa Supermanom u crnom odijelu, a i datum izlaska prvog trailera

Justice League Snyder Cut: Objavljen klip sa Supermanom u crnom odijelu, ali i datum izlaska prvog trailera

Zaboravite Comic-Con 2020 – sada se radi o Justice-Con-u. Proslava najave Jusice League Snyder Cut uključila je nastup samog redatelja Zacka Snydera, koji je otkrio novi isječak iz filma s prvim pokretnim pogledom na Supermana u crnom odijelu.

Kratki isječak, prikazan tijekom razgovora na Justice-Conu sa Snyderom, vidi kako pred Alfreda slijeće Superman, koji pita: “Pretpostavljam da ste Alfred?”

Ne treba dalje, ali to je znak kako će se izbrisane scene uklopiti u gotov proizvod – i trenutak je da Snyder mora preuzeti neko osobno zadovoljstvo dok se borio za crno preko crvenog i plavog, koje toliko često označavaju “Istinu, Pravdu i Američki put” i bio je prisutan u originalnom planu za Justice League iz 2017. godine.

Objasnio je: “Stalno bih se zalagao za crno odijelo i rekli su da to nije dobra ideja.”

Henry Cavill & druge 'Justice League' zvijezde reagiraju na vijesti o Snyder Rezu

“Nekako smo prilagodili odijelo koje bi nam olakšalo prilagođavanje. Znali smo kako napraviti ovu transformaciju. Napravili smo gomilu privatnih eksperimenata kako bismo bili sigurni da ćemo je moći prebaciti, jer iskreno [studio] jednostavno nije bio takav. Znao sam da je to ispravna evolucija za njega nakon što je ustao iz mrtvih. Ali percepcija crnog odijela bila je samo: “Pokušavaš film učiniti mračnim, a ne smiješnim.”

Snyder je također još jednom zadirkivao skoro četverosatno vrijeme izvođenja – nešto o čemu je razmišljao otkad je sastavio prvu verziju onoga što će se dogoditi da postane Snyder Cut još u veljači 2017. To je “prirodna dužina ovog filma. .. svi mogu vidjeti cjelovitu priču “, primijetio je Snyder. “To je čista vizija koja nije opterećena ničim osim onoga što mislimo da je fenomenalno.”

Snyder je ranije izjavio da bi kompletni njegov rez filma trebao trajati nevjerojatnih 214 minuta, a Snyder je otkrio da ćemo na DC FanDome, koji se održava 22. sljedećeg mjeseca i službeno saznati hoćemo li taj rez dobiti u obliku jednog mega-filma, ili mini-serije od više dijelova. A uz to, otkriveno je da bi na istoj toj manifestaciji trebao biti predstavljen i prvi puni trailer!

Justice League Snyder Cut će debitirati na HBOMax servisu tijekom sljedeće godine.

Similar Posts