Jared Leto će glumiti Hugh Hefnera

Jared Leto će glumiti Hugh Hefnera

Suicide Squad glumac Jared Leto će glumiti Playboy osnivača Hugh Hefner u biografskom filmu, redatelja filma Rush Hour, Brett Ratner.

Film izrađuje Ratner’s RatPac Entertainment, nakon što su prava na život Hefnera postala dostupna, nakon smrti producenta Jerry Weintraub.

Hefnerova nedavna smrt u 91 godini je otvorila debate o nasljeđu Playboy osnivača, kojeg jedni vide kao progresivnu figuru, a drugi kao iskorištavatelja žena kako bi zaradio na njima. Hefner je počeo graditi svoje carstvo 1950 godine, s osnivanjem Playboy magazina, utjecajnog časopisa, koji je pored slika golih modela, objavljivao razne članke vrhunske književnosti. Kasnije u životu, Hefner je postao reality zvijezda na The Girls Next Door i E! show serijama u kojima modeli iz cijele Amerike dolaze u Californiju kako bi ostvarili svoje snove o životu s Hefom u famoznom Playboy Mansion.

Brett Ratner je želio napraviti biografski film o Hugh Hefneru 2007 godine, kada je Robert Downey Jr. bio vezan za tu ulogu, a sada je ona dodijeljena Jared Leto. Ratner je obrazložio zašto je izabrao Leta za tu ulogu:

“Jared je stari prijatelj. Kada je čuo da sam ja dobio prava na Hefovu životnu priču, rekao mi je ‘Ja ga želim glumiti. Ja ga želim razumjeti.’ I ja stvarno mislim da Jared to može učiniti. On je jedan od najboljih glumaca današnjice.”

Leto je poznat po tome da se maksimalno uživi u uloge koje glumi i to ne samo vizualnom, fizičkom transformacijom nego i psihičkom (navodno je cijelu svoju ulogu u Blade Runner 2049 odglumio ‘slijep’).

S obzirom na to da je Ratner bio osobni prijatelj s Hefnerom, možemo očekivati da će njegova biografska priča biti samo pozitivna, s možda malim dijelovima kontroverzi oko njegovog navodnog iskorištavanja žena, tako da nemojte očekivati da će Leto baš do kraja uživati u ovoj ulozi.

Similar Posts