Spider-Man ipak u Venom filmu?! - Svijet filma

Spider-Man ipak u Venom filmu?!

Već smo nekoliko puta pisali o tome da će Spider-Man (Tom Holland) biti u novom Venom filmu, svaki puta kada najavimo da će biti, kroz par dana demantiraju, a sada producent Jon Schnepp ‘garantira’ da će se to dogoditi. 
Jeli moguće da Sony Spider-verse i MCU i nisu tako razdvojeni kako je Sony na početku najavljivao?

Naše mišljenje je od početka da je upravo tako. Nekako baš nema smisla dati glavnog lika konkurenciji (dati sigurno za dobre novce), a baš u tim trenucima započinjati filmove u njegovom svemiru, koji nisu vezani za njega! Uz to, Tom Hardy će glumiti nekog ‘sporednog’ superjunaka u nekom ‘sporednom’ superhero svemiru?! Nikako mi ne drži vodu. Dosta Sony/Marvel, otvorite nam oči više! 🙂

Spider-Man ipak u Venom filmu?!

Producent, editor, redatelj, glumac i svašta drugo, Jon Schnepp, je u posljednjoj epizodi Collider Movie Talk ovog tjedna, informirao voditelja da će se Tom Hollandov Spider-Man, kojeg smo zadnji puta mogli vidjeti u filmu Spider-Man: Homecoming, pojaviti u nadolazećem Tom Hardy Venom filmu, koji je trenutno u produkciji.

“Reći ću to odmah sada u ovom šou, Spider-Man će biti u Venomu,” Schnepp otkriva. “Zadnjih nekoliko mjeseci, pričamo o Venom, čujemo kako Sony sve to drži odvojenim. Spider-Man je u Marvel Filmskom Svemiru, ali svaki drugi lik iz Spider-Man svemira je odvojen.”

Kada je Schnepp upitan hoće li se Spider-Man pojaviti u cameo ulozi, on je dao naslutiti da bi možda moglo biti i više od toga.

“Kao cameo, kao tko zna što,” Schnepp je odgovorio. “Sve što govorim je da Spider-Man, i govorim o Tom Hollandovom Spider-Manu, će biti u Venom.”

Hoće li se Spider-Man pojaviti tijekom filma ili u nekim post-kredit scenama, Schnepp je rekao da “ne mogu vam to odgovoriti sada.”

Ako se Hollandov Spider-Man pojavi u filmu, spekulacije mogu početi hoće li ili ne Sonyjev Venom biti povezan s ostatkom MCU. Svi Spider-Man likovi i dalje pripadaju Sony, ali oni imaju ugovor s Marvel Studios za Spider-Mana osobno, zajedno s drugima, da se pojavljuju u MCU.

Od redatelja Ruben Fleischer, a zvijezde filma su Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate i Woody Harrelson, nam dolazi Venom 05. listopada 2018 godine.

Similar Posts