Emma Watson glavni favorit za ulogu u 'Black Widow'?

Emma Watson glavni favorit za ulogu u ‘Black Widow’?

Emma Watson, svima nam poznata Hermiona iz serijala Harry Potter i Belle iz live-action filma Beauty and the Beast, zapela je Marvel Studiosu za oko za ulogu u filmu Black Widow, u kojem će se u glavnoj ulozi naći Scarlett Johansson.

S obzirom da Marvel odbrojava tjedne do početka snimanja, intenzivno su počeli rad na popunjavanju glumačke ekipe, a Emma bi se trebala naći u ulozi koju su određeni izvori opisali kao “kick-ass ženski Bond.” No ipak, osim Emme, u užem popisu za ulogu su i Alice Englert, Dar Zuzovsky i Florence Pugh. Dakako da u još ništa ne možemo biti sigurni te još uvijek ništa nije potvrđeno. Dakako, treba znati da ovaj uži izbor je napravljen od strane studija, tako da je sigurno da se i glumice tu nešto pita.

Ukoliko bi se ovo ostvarilo, ovo bi Emmi bila prva prava akcijska uloga, što bi sigurno bilo zanimljivo za vidjeti. Emma je inače nedavno završila snimanje filma Little Women, snimljen po istoimenoj knjizi u kojoj će glumiti Meg March. Taj film ćemo u kinima moći gledati na Božić ove godine.

Za sad je od glumaca potvrđena jedino Scarlett, a kao režiserka filma je najavljena Cate Shortland.

Iako točan datum izlaska nije poznat, najvjerojatnije pretpostavke govore da bi to mogao biti svibanj 2020.

Similar Posts