Chris Pratt kaže da se SVI vraćaju za Jurassic World 3 i da će to biti Endgame franšize

Chris Pratt kaže da se SVI vraćaju za Jurassic World 3 i da će to biti Endgame franšize

Jurassic World 3 predstaviti će mnoge dinosaure i likove koje smo zavoljeli kroz seriju, ali mi tu ne pričamo samo o novim filmovima, koji uključuju Jurassic World i Jurassic World: Fallen Kingdom.

Originalna lica franšize će se također vratiti u Jurassic World 3, uključujući Sama Neila i Lauru Dern kao i njihovi originalni likovi, a čini se da oni neće biti jedini likovi originalnih filmova koji će se vratiti.

Variety je razgovarao s Chrisom Prattom o ovom novom filmu, te su spomenuli kako se originali vraćaju i kako bi se osjećao glumiti pored njih. On nije mogao puno ponuditi u pogledu detalja, ali je otkrio da studio nije štedio kako bi sve mogli vratiti natrag, što je u najmanju ruku vrlo širok popis.

“Čovječe, ne mogu ti otkriti ništa, ali obećavam ti da će te oduševiti,” Pratt je rekao. “Biti će najveći i najbolji do sada. Oni nisu štedjeli i vratiti će sve natrag.”

Kada je upitan je li to dugo morao držati u tajnosti, Pratt je rekao “Da morao sam to tajiti drugo vremena. Ja sam profesionalni čuvar tajni u ovim filmovima.”

Pa, tko bi se još mogao pojaviti? Nemamo pojma, ali kladili bi se da imaju barem još jednog asa u rukavu.

Jurassic World 3 dolazi u kina 11. lipnja 2021. godine.

Druge je zanimalo i ovo...