Najavljen novi film sa Jennifer Lopez u glavnoj ulozi

Najavljen novi film sa Jennifer Lopez u glavnoj ulozi

Uz film Hustlers, u kojeg ćemo u kinima gledati za nešto manje od dva mjeseca, danas je STX Entertainment najavio novi film sa poznatom Jennifer Lopez u glavnoj ulozi – The Godmother.

Jennifer je sa STX-om dosad surađivala na filmu Second Act, zatim nadolazeći Hustlers, The Godmother će biti treći put da STX udružuje snage sa JLo. Osim što će igrati glavnu ulogu, Jennifer Lopez će i producirati film, a postoje čak i šansa da bi sa ovim filmom mogla imati i svoj redateljski debi, iako taj dio dogovora još uvijek nije konačan.

Najavljen novi film sa Jennifer Lopez u glavnoj ulozi

Jennifer će u ovoj drami glumiti Griseldu Blanco, poznatu i kao Cocaine Godmother, koja je bila jedna od najozloglašenijih narko-bossova tijekom ’80ih i ’90ih. Blanco je bila jedna od najpoznatijih žena koja je posjedovala svoje vlastito carstvo ilegalnog šverca droge u SAD. Tijekom više od 20 godina svoje karijere, pretpostavlja se da je Blanco bila odgovorna za čak 200 ubojstava prilikom švercanja kokaina iz Kolumbije u New York, Miami i Južnu Kaliforniju.

Blanco je rođena u Kolumbiji 1943. Sredinom ’70ih je sa svojim mužem emigrirala u SAD sa lažnom putovnicom te od tamo počela graditi svoj posao sa drogom. No brzo je došla na radar federalnih agenata zbog čega je brzo pobjegla nazad u Kolumbiju, ali i od tamo je nastavila sa svojim poslom. Tijekom 1984. bilo je nekoliko neuspješnih pokušaja atentata na nju, zbog čega ona ponovno bježi u SAD, ovaj put u Kaliforniju. 1985. je službeno uhićena od strane DEA agenata, a potom i osuđena na zatvorsku kaznu. No ipak, i za vrijeme boravka u zatvoru, nastavila je uspješno voditi posao preko svog sina Michaela Blanca. 2004. je puštena iz zatvora te je deportirana natrag u Kolumbiju. U rujnu 2012. je ubijena nakon što je pogođena sa dva hitca iz vatrenog oružja u glavu, imala je 69 godina.

Povezano: Trailer: Hustlers (2019)

Ovaj film o životu kokainske kume je isprva trebao snimiti HBO kao TV film, ali kasnije je prešao u ruke STX što znači da ćemo ovaj film sada moći gledati i na velikom platnu. Biografski film o Griseldi Blanco je prošle godine snimio i Lifetime, a tada je glavnu ulogu igrala Catherine Zeta-Jones.

Cijeli projekt je još uvijek na početku te se trenutno ne znaju nikakvi konkretni detalji, pa niti datum izlaska. No ipak, činjenica da JLo glumi u jednoj vrlo slojevitoj i zanimljivoj ulozi, sigurno nam je privukla pažnju tako da ćemo vas o svim novostima pravovremeno izvjestiti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

So excited to share our next project with @jlo, @godmothermovie! #GodmotherMovie

Objavu dijeli STX Entertainment (@stxentertainment)

Similar Posts