Trailer: Hustlers (2019)

Trailer: Hustlers (2019)

Pogledajte drugi (i posljednji), još blještaviji i još seksipilniji trailer za film Hustlers sa megapopularnom Jennifer Lopez u glavnoj ulozi.

Datum izlaska: 13. rujan 2019.

Žanr: Drama

Redatelj: Lorene Scafaria

Scenarist: Lorene Scafaria

Glumačka postava: Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo, Cardi B, Trace Lysette

Sinopsis: Skupina bivših uposlenica striptiz kluba se odružuje kako bi iskoristile svoje nekadašnje klijente koji su ugledne face na Wall Streetu.

Trailer: Hustlers (2019)

Opće je poznata činjenica da ako u filmu glumi Jennifer Lopez, seksipila će biti u iznimno velikim količinama, a u slučaju ovog filma, ta kazaljka će još i dodatno skočiti. JLo glumi Ramonu, striptizetu (JLo je za potrebe uloge išla na tečaj plesanja oko šipke) koja se udružuje sa nekoliko svojih kolegica kako bi se prevarom obogatile na svojim nekadašnjim, imućnim klijentima koji svoje zelembaće zarađuju uspješnim, ali ne baš poštenim poslovanjem na Wall Streetu. Pa iako će si uskoro priuštiti život pun glamura kakvog su oduvijek sanjale, sudeći po traileru, čini se da to i neće tako slavno završiti.

Film se bazira na viralnom članku iz časopisa New York Magazine iz 2015. Film je napisala i režirala Lorene Scafaria. Film distribuira STX Entertainment, a u kinima ga očekujemo 13. rujna ove godine.

Novi trailer:
Službeni clip filma:
Stariji trailer filma:

Similar Posts