Trailer: Godzilla: King of the Monsters (2019)

Trailer: Godzilla: King of the Monsters (2019)

Stigao je novi i posljednji službeni trailer za nadolazeći film Godzilla: King of the Monsters. Ovo je nastavak filma Godzilla iz 2014. godine.

Datum izlaska filma Godzilla: King of the Monsters:

31. svibanj 2019.

Žanr filma:

Akcija, avantura, fantazija

Redatelj:

Michael Dougherty

Scenarist:

Max Borenstein, Michael Dougherty

Glumci:

Bradley Whitford, Millie Bobby Brown, Vera Farmiga

Radnja ukratko:

Novo poglavlje u Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures filmskom svemiru MonsterVerse: epska akcijska avantura koja sukobljava Godzillu s nekim od najpopularnijih čudovišta u filmskoj povijesti.

Trailer Godzilla King of the Monsters

Godzilla: King of the Monsters je nadolazeći Američki film o čudovištima, redatelja Michael Dougherty i scenarista Dougherty i Max Borenstein. Nastavak je na film Godzilla (2014) i ukupno je 35ti film u Godzilla filmskoj franšizi, treći u Legendary MonsterVerse i treći Godzilla film u cjelokupnoj Hollywoodskoj produkciji. Zvijezde filma su Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, O’Shea Jackson Jr., Ken Watanabe i Zhang Ziyi. To je jedan od posljednjih filmova izvršnog producenta Yoshimitsu Banno, koji je preminuo 07. svibnja 2017. godine.

Film Godzilla: King of the Monsters dolazi u kina 31. svibnja 2019. godine. Njegov nastavak će biti Godzilla vs. Kong, koji dolazi u kina 22. svibnja 2020. godine.

Trailer filma Godzilla: King of the Monsters:
Stariji traileri filma Godzilla: King of Monsters:

https://youtu.be/mGB1tq5ljL4

https://youtu.be/VnqeL1neKjw

Similar Posts