Kevin Conroy želi glumiti u ‘Batwoman’ seriji

Kevin Conroy želi glumiti u ‘Batwoman’ seriji

Kevin Conroy, veteran glasovnih uloga, najpoznatiji po posuđivanju glasa animiranom Batmanu pozitivno je reagirao na ideju jednog korisnika twittera da bi on mogao glumiti Thomasa Waynea u nadolazećoj CW seriji ​Batwoman.

Batmana su kroz godine glumili mnogi glumci i u igranim i u animiranim verzijama, ali zasigurno je da je Conroy najveći veteran od svih njih. Conroy je počeo posuđivati glas Vitezu Tame još 1992. kada je prva Batman animirana serija krenula sa prikazivanjem. Od tada pa do danas je tu ulogu ponovio i u još nebrojnim drugim projektima, među kojima su animirane serije ​Justice League, Justice League Unlimited ​i ​Batman Beyond, ​te animirani filmovi ​Batman: Mask of the Phantasm,​ ​Batman & Mr. Freeze: SubZero​, ​Batman Beyond: Return of the Joker ​i ​Batman: Mystery of the Batwoman. ​Također je posuđivao glas Batmanu u tri od četiri video igre iz ​Batman: Arkham ​serijala, a ulogu povremeno reprizira i danas u novim animiranim DC filmovima, zadnji takav je ​Justice League vs The Fatal Five koji je izašao ove godine.

Conroy je kroz svoju karijeru gotovo pa postao i sinonim za Batmana, a mnogi obožavatelji ga već godinama žele vidjeti i u nekim igranim projektima, možda ne kao Batmana ali kao neke druge likove, od kojih se najčešće spominjao Thomas Wayne, otac Bruce Waynea. Ove jeseni sa prikazivanjem kreće i nova ​Arrowverse s​erija ​Batwoman, ​koja prikazuje naslovnu heroinu kao zaštitnika Gothama nakon Batmanovog odlaska. Iako je to, kronološki gledano, period kada je Thomas Wayne već odavno mrtav, jedan korisnik twittera je izrazio ideju da se serija prikazuje i ​flashbackove k​ada su Kate Kane (Batwoman) i Bruce bili djeca, a za ulogu Thomasa Waynea je odabrao Conroya. A sam Conroy je na twitteru reagirao tako da možemo reći da mu se ideja neizmjerno sviđa.

Evo kako je Conroy reagirao na ideju:

Ne bi bilo prvi puta da se ovakav tip serije sastoji od ​flashbackova ​koji služe kao podsegment fabule, samo u ​Arrowverseu ​je serija ​Arrow ​najočitiji primjer za to.

Trailer za Batwoman seriju je stigao prošlog tjedna, iako je skupio vrlo veliki broj pregleda, pokupio je i lavinu negativnih komentara zbog prenaglašenog feminizma te su već počele negativne kritke na performans Ruby Rose kao naslovnog lika. Ipak, ideja da se Conroy pojavi u seriji je na twitteru rezultirala skoro pa oduševljenjem obožavatelja.

Batwoman ​serija svoju će premijeru imati u listopadu, točan datum nije poznat, ali je najavljeno da će se serija prikazivati nedjeljom.

Biste li gledali ​Batwoman ​ako bi se Conroy, možda, pojavio u njoj?

Similar Posts