‘Jack Reacher’ TV serija u izradi

Amazon razvija ‘Jack Reacher’ TV seriju

Jack Reacher filmska franšiza je završena, ali će biti ponovno oživljena na malim ekranima u obliku TV serije, jer je sada objavljeno da je Amazon kupio prava za razvijanje Jack Reacher serije.

Lee Childove popularne serije knjige su pretvorene u film 2102. godine, od Mission: Impossible – Fallout filmaša Christopher McQuarrie, koji se vratio režiranju nakon pauze od 12 godina i svog redateljskog debija filmom The Way of the Gun. Unatoč nekim zagriženim Jack Reacher fanovima koji su bili užasnuti činjenicom da rastom niži Tom Cruise glumi njihovog omiljenog u knjigama visokog lika, film je bio relativni hit za Paramount, te je zaradio $218 milijuna diljem svijeta. Slijedio je njegov nastavak 2016. godine, Jack Reacher: Never Go Back, koji je lošije prošao na kino blagajnama, te je zaradio samo $162 milijuna.

Amazon razvija ‘Jack Reacher’ TV seriju

Sada franšiza prelazi na televiziju i to s novim glumcem. Child je u studenom prošle godine izjavio za BBC Radio da je potpisao ugovor za pravljenje streaming serije, dodavši da su fanovi bili upravu kada su rekli da je Cruise prenizak za tu ulogu.

“Ja sam zaista uživao radeći s Cruiseom. On je zaista odličan tip. Odlično smo se zabavljali,” Child je rekao za stanicu. “Ali na kraju, fanovi su bili upravu. Veličina Reachera je zaista vrlo vrlo važna i krucijalni je dio onoga što je on. Ideja je da kada Reacher uđe u sobu, tih prvih minutu ste malo nervozni.

Cruise, uz sav svoj talent, nije imao tu tjelesnost. Tako da ono što sam ja odlučio napraviti je – neće više biti filmova s Tom Cruise. Umjesto toga, premjestit ćemo se na Netflix ili nešto slično. Igrana serija na streaming mreži s potpuno novim glumcem. A ja pozivam sve fanove koji su bili razočarani s Tom Cruiseom kao glavnim glumcem da mi pomognu – sudjelujte u izboru pravog glumca za ulogu u ovoj TV seriji. Mi pravimo reboot i počinjemo sve ispočetka, te se želimo potruditi i pronaći pravog glumca za tu ulogu.”

Iako Child tada nije znao koja će streaming mreža otkupiti prava na ovu seriju, sada je potvrđeno da je to ipak Amazon, koji sve više ulazi u ‘rat’ za pretplatnike streaming platformi.

Nick Santora, najpoznatiji po svojim radovima na Prison Break, Breakout Kings i Scorpion, zaposlen je kao scenarist, izvršni producent i bit će showrunner ove Jack Reacher serije za Amazon.

Ne čudi toliko što žele ovu franšizu napraviti kroz tv seriju, s obzirom na veliki broj knjiga, ali i na uspjeh vrlo slične serije koja trenutno ide na Amazonu, Jack Ryan.

Radujete li se ovoj seriji i što mislite o filmovima, napišite nam u komentarima.

Similar Posts