Gina Carano dobila otkaz iz 'The Mandalorian' serije!

Gina Carano dobila otkaz iz ‘The Mandalorian’ serije!

Iako je 2. sezona filma Mandalorian postigla velik uspjeh za Disney+ i Lucasfilm te je naišla na pozitivne reakcije obožavatelja i kritičara, glumica Gina Carano koja u seriji glumi Cara Dune izvor je kontroverze.

Mjesecima su njezine objave na društvenim mrežama o političkim pitanjima, poželjnim zamjenicama i maskama stvarale reakciju koja je mnoge na Twitteru natjerala da koriste hashtag #FireGinaCarano.

Danas je Carano pristupila Instagramu i objavila usporedbu između nacističke Njemačke i današnje političke atmosfere koja je još jednom izazvala značajne reakcije.

Prema Gizmodu, glasnogovornik Lucasfilma izdao je sljedeću izjavu:

“Gina Carano trenutno nije zaposlena u Lucasfilmu i ne planira biti u budućnosti. Ipak, njezine objave na društvenim mrežama kojima ocrnjuju ljude na temelju njihova kulturnog i vjerskog identiteta grozne su i neprihvatljive. “

Ova je najava značajna jer se već dugo nagađa da će njezin lik Cara Dune dobiti vlastitu izdvojenu Disney+ seriju.

Nakon što je postala Nevarrov New Marshall u “14. poglavlju” 2. sezone, mnogi su vjerovali da je njezina serija mogla biti serija Rangers of the New Republic najavljena tijekom Disneyevog Dana investitora u prosincu.

Prema Aaronu Couchu iz The Hollywood Reportera, to je bila prvotna namjera Lucasfilma, ali studio se odlučio protiv njezinog uključivanja u nadolazeće projekte nakon njezinih tweetova u studenom i bio je spreman poduzeti daljnje akcije. Navodno su već mjesecima tražili dobar razlog da je otpuste, a sada i jesu.

Similar Posts