Loki serija dodala Owena Wilsona u ključnoj ulozi

Loki serija dodala Owena Wilsona u ključnoj ulozi

Obitelj Marvelovog Filmskog Svemira se uskoro povećava za još jednog poznatog glumca, zato što je Loki serija na Disney+ streaming platformi odlučila dodati Owena Wilsona u ključnoj ulozi.

ComicBook.com donosi da je lik kojeg će Wilson igrati ključan za seriju, ali nažalost još ne znaju tko je točno on. Loki vraća Toma Hiddlestona u titularnoj ulozi, ulozi kojom je debitirao 2011. godine u filmu Thor. Od tada je ponavljao tu ulogu u filmovima Marvel’s The Avengers, Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame.

Dodatak Wilsona mogao bi ukazivati ​​na komični ton za seriju, što Hiddlestonu nije strano nakon što je radio s Taika Waititijem na Ragnaroku.

Wilson je najpoznatiji po ulogama u naslovima kao što su The Royal Tenenbaums, Wedding Crashers i Bottle Rocket. U novije vrijeme, često komični glumac dokazao je i svoje dramatične sposobnosti u akcijskom trileru No Escape. Ovo će Wilsonu biti prvi put da surađuje ​​s Marvel Studios.

Loki serija dodala Owena Wilsona u ključnoj ulozi

Kao što je ranije otkrio glavni kreativni direktor Marvela Kevin Feige, pojavljivanje u seriji Disney + također čini članove glumaca podobnim za pojavljivanje u budućim filmovima ili drugim serijama, što novosti o izboru glumaca i nove likove čini mnogo uzbudljivijim za Marvelov Filmski Svemir. I ne samo to, nego je Feige rekao da će se Loki TV serija direktno vezati na nadolazeći Doctor Strange in the Multiverse of Madness film.

Loki serija će pratiti Hiddlestonovog lika koji je pobjegao iz New York Cityja 2012 godine tijekom scene u filmu Avengers: Endgame. Originalna verzije tog lika je nastavila dalje i pronašla svoju sudbinu 2018. godine u filmu Avengers: Infinity War od Ludog Titana Thanosa.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, WandaVision 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Similar Posts