Recenzija: After Life (2019-)

Recenzija: After Life (2019-)

Pogledali smo novu Netflixovu crnu komedija seriju After Life. Glavnu ulogu u seriji glumi odlični Britanski komičar Ricky Gervais, a našu recenziju serije After Life pročitajte u članku.
 After Life (2019) on IMDb

Žanr serije:

Komedija

Glumci:

Ricky Gervais, Mandeep Dhillon, Tom Basden

Radnja ukratko:

Nakon što Tonyjeva supruga neočekivano umre, njegova je simpatična osobnost promijenjena u impulzivan, vragolast stav koji preuzima njegov cijeli svijet.

Recenzija: After Life (2019-)

Odličan povratak u formu fantastičnog komičara Ricky Gervaisa u ovoj Netflixovoj crnoj komedija drama seriji. After Life je o Gervaisovom srednjovjekovnom liku čija je žena umrla od raka. On se bori s gubitkom i pronalazi načine da povrijedi ljude oko sebe.

After Life je vrlo zanimljiva i nažalost prekratka serija. Ima samo šest epizoda po 25 minuta. Fokus je gotovo u potpunosti na lik Ricky Gervaisa, Tony, iako se mora priznati da su svi ostali likovi u seriji vrlo simpatični i velika je šteta što serija nije imala više epizoda kako bi mogli više i druge vidjeti u njoj. Ricky je fantastičan i odlično glumi bezobraznog, ali tužnog i potresenog muškarca koji se ne zna nositi sa životom bez svoje žene.

Serija After Life se gleda u jednom sjedenju, nasmijat će vas odličnim crnim humorom, dok će vas s druge strane svojom teškom pričom dovesti do suza i svakako je zaslužila naći se na samom vrhu našeg popisa najboljih serija 2019. godine. I dok smo Gervaisa već znali viđati u ovakvim neugodnim komedijama, gdje sarkazmom rješava situacije, ne sjećam se da sam ga igdje vidio da pokazuje ovoliko emocija. Ovdje je pokazao da osim što je odličan komičar, jednako je dobar i glumac.

Svakako moja preporuka za pogledati, ako se želite nasmijati, a ujedno i pogledati jednu tešku i tragičnu, ali odličnu dramu, jer After Life je upravo to. Nadam se da će serija biti obnovljena za drugi sezonu, ali to ovisi o volji Gervaisa i gledanosti na Netflixu. Vidjet ćemo.

Trailer serije After Life:

Druge je zanimalo i ovo...