Nova Netflix serija Mindhunter

Nova Netflix serija Mindhunter

Uskoro nam dolazi nova Netflixova serija Mindhunter s David Fincherom i  Charlize Theron kao redateljima. Uz to pogledajte i teaser trailer. 

Datum izlaska serije:

listopad 2017

Žanr serije:

Triler

Kreator serije:

David Fincherom, Charlize Theron

Glumci:

Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv

David Fincher i Charlize Theron

Netflix je u Berlinu tijekom prikazivanja svojih Europskih lista programa, predstavio svoju novu seriju Mindhunter, čija će premijera biti u listopadu 2017. Prvi pogled na seriju možete vidjeti u traileri na kraju ovog članka.

Redatelji serije će biti David Fincher (Fight Club, Seven, Gone Girl) i Charlize Theron (Mad Max, Prometheus, Monster, ali to sve kao glumica), te naravno kao svi mi od Finchera očekujem vrhunsku seriju.

Što se tiče glumaca i tu će biti par poznatih lica kao što su Jonathan Groff (American Sniper, Frozen), Holt McCallany (Fight Club, Gangster Squad, Alien 3, Sully) i Anna Torv (Fringe).

Ovaj projekt je u nastajanju već sedam godina, sve od kad je prvo Fox otkupio prava na knjigu “Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crimes Unit” od Douglas i Mark Olshaker, projekt je prvotno bio pravljen za HBO, te je 2015 prebačen na Netflix.

Radnja serije je oko agenta FBI elitne jedinice za serijske zločine koji hvata serijske ubojice i silovatelje.

U nastavku pogledajte teaser trailer za seriju.

Similar Posts