Netflixov Lucifer izabrao Boga za posljednju sezonu

Prvi pogled na posljednju sezonu serije ‘Lucifer’ i povratak iznenađujućeg lika

EW je ekskluzivno saznao da će Inbar Lavi gostovati kao Eva u petoj i posljednjoj sezoni serije Lucifer. Još nema detalja o tome što vraća prvu ženu, ali možete provjeriti ekskluzivni i primamljivi prvi pogled na njezin povratak ispod.

Prvi pogled na posljednju sezonu serije 'Lucifer' i povratak iznenađujućeg lika
Kredit: ERICA KIARA/NETFLIX

The Imposters zvijezda se prvi puta pojavila kao Eva u sezoni 4, koja je vidjela da Eva napušta raj kako bi se ponovno povezala sa svojim đavolskim bivšim dečkom Luciferom (Tom Ellis), koji je prolazio kroz vlastitu krizu identiteta nakon što je Chloe (Lauren German) otkrila istina o njemu. U iznenađujućem zapletu, Eva je završila u romantičnoj vezi s Maze (Lesley-Ann Brandt); međutim, nakon što su porazili demone koji su pokušali oteti Bebu Charlieja, Eva je odlučila napustiti Maze i krenula na put samootkrivanja.

“Toliko smo uzbuđeni što smo uspjeli vratiti Inbar!” Showrunneri Lucifera Ildy Modrovich i Joe Henderson su u izjavi za EW rekli. “Posljednji put kad smo je vidjeli, Eva je slomila srce Maze. Pa… ponovna veza između našeg omiljenog demona i izvornog grešnika trebala bi proći bez problema, zar ne?”

Kad dođe nova sezona, Maze se još uvijek oporavlja od tog srceparajućeg događaja. Srećom, u Chloe ima prijatelja koji prolazi kroz nešto slično jer se Lucifer vratio u pakao odmah nakon što je priznala da ga voli.

Čini se da će peta sezona serije Lucifer biti vrlo uzbudljiva.  Zvijezda serije ’24’ Dennis Haysbert postavljen je kao Bog – nebeski otac Lucifera i Amenadiela – a serija također priprema glazbenu epizodu.

Druge je zanimalo i ovo...