HBO otkazao 'Game Of Thrones' prequel seriju s Naomi Watts

HBO otkazao ‘Game Of Thrones’ prequel seriju s Naomi Watts

Prije nego je Game of Thrones serija završila s posljednjih osam epizoda ranije ove godine, HBO je zaposlio tim scenarista da razviju nekoliko potencijalnih spin-off serija i na kraju je odabrao prequel kojoj je trebala glumi Naomi Watts u nepoznatoj ulozi. Dok je produkcija na Game of Thrones pilotu bila završena, Deadline je čuo da showrunnerica i scenaristica Jane Goldman šalje mailove glumcima i ekipi serije kako bi ih informirala o odluci HBOa da otkaže projekt.

Vijesti o odluci HBOa da otkaže Game of Thrones prequel seriju dolazi nakon glasina o problematičnoj produkciji Naomi Watts pilota, koji je bio sniman u Sjevernoj Irskoj. Oni donose da HBO još nije potvrdio rasplet ovog Game of Thrones prequel projekta s Naomi Watts.

Detalji Game of Thrones prequel seriji su i dalje misterija, iako se serija navodno trebala odvijati 5000 godina prije događaja u George R. R. Martinovoj originalnoj priči. Redatelja i izvršnog producenta S. J. Clarksona, pilot je okupio glumačku postavu koja obuhvaća Naomi Watts, Josh Whitehouse, Toby Regbo, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Alex Sharp, Miranda Richardson, Marquis Rodriguez, John Simm, Richard McCabe, John Heffernan i Dixie Egerickx.

U rujnu, HBO je neslužbeno dao zeleno svijetlo drugoj Game of Thrones spin-off seriji od George R. R. Martina i Ryana Condala. Fokusiranom na pad Kuće Targaryen, ovaj drugi prequel se trebao odvijati nekih 300 godina prije događanja u seriji Game of Thrones.

Jeste li razočarani što je ova Naomi Watts Game of Thrones prequel serija otkazana?

Druge je zanimalo i ovo...