Galaxy Quest - nova TV serija u izradi od Amazona! - Svijet filma

Galaxy Quest – nova TV serija u izradi od Amazona!

Legendarni znanstveno-fantastični/komedija film Galaxy Quest, se vraća u obliku TV serije, uz to vračaju se i neki od originalne glumačke postave. 

Galaxy Quest je bio film koji zaista nije trebao uspjeti; komedija o skupini ispranih glumaca iz kultne sci-fi TV serije koja se uključila u stvarnu svemirsku avanturu, kada grupa izvanzemaljaca zamjeni njihovu TV seriju za stvarne događaje. Postoji milijun načina kako je Galaxy Quest mogao krenuti u krivom smjeru, ali čudesno, film je uspio postići uspjeh s jednakim mjerama komedije, akcije i srca, a da ne spominjemo njegov zvjezdani sastav koji čine Tim Allen, Sigourney Weaver, Alan Rickman, Tony Shalhoub, Sam Rockwell, Daryl Mitchell i još mnogi drugi.

Galaxy Quest - nova TV serija u izradi od Amazona!

Bit će teško pratiti uspjeh filma, ali Galaxy Quest serije je ušla u produkciju još u 2015 godini, te kasnije našla dom na Amazonu, ipak s tragičnom smrti Alan Rickman, koji je bio jedan od glumaca filma, mislio se da od serije neće biti ništa. Sada je serija ponovno vraćena u život, kada je scenarist Paul Scheer (The Disaster Artist) izabran za raditi seriju. Sada je Scheer dao izjavu za /Film:

“Upravo sada, sam predao svoju skriptu Amazonu, tako da sam u zoni. Vrlo sam uzbuđen oko toga. To je velika ideja koja je morfirala i malo se promijenila. Ne puno. Stvar o kojoj mogu pričati, a bez da puno toga otkrijem – zato što će proći jako dugo prije nego ljudi to budu mogli vidjeti, pa ne želim ljude tako dugo držati u mraku – ali za mene je bilo vrlo važno odati počast Galaxy Quest priči, koja vam daje sve što želite i upoznaje ljude koji nikada nisu vidjeli Galaxy Quest film, s njegovim zanimljivim svijetom. Tim Tropic Thunder, Galaxy Quest svijetom. I da nastavimo priču o originalnim likovima i posljedicama iz filma.”

Kako se čini serija će miješati stare likove iz filma, s novima, nešto poput Star Wars: The Force Awakens, kako Paul Scheer dodaje, te dvije glumačke ekipe će imati svaka svoje avanture, koje će se spajati kako sezona odmiče.

Galaxy Quest TV serija je još u ranoj fazi razvoja, te još nije potvrđeno koji će se glumci iz filma vratiti na male ekrane, ali ja sam zainteresiran za ovaj projekt, čak i bez sudjelovanja Alana Rickmana.

Similar Posts