Preminuo Luke Perry u 52. godini

Preminuo Luke Perry u 52. godini

Luke Perry, TV ikona koja se proslavila ulogom Dylana u tinejdžerskoj seriji Beverly Hills, 90210 je preminuo u 52. godini.

Luke je preminuo u ponedjeljak ujutro u St. Joseph Bolnici u Burbanku. Prema izvješću, Luke je bio okružen svojom djecom Jack i Sophie, zaručnicom Wendy Madison Bauer, bivšom ženom Minnie Sharp, majkom Ann Bennett, očuhom Steve Bennett, bratom Tom Perry, sestrom Amy Coder i drugom bliskom obitelji i prijateljima.

Kao što je već bilo javljano, on je hitno odvezen u bolnicu prošle srijede ujutro nakon što je doživio veliki moždani udar u svom domu u Sherman Oaks, CA. Prema izvještajima, kada su došli po njega, od je reagirao i govorio je, ali njegovo se stanje pogoršavalo.

Nakon toga su ga doktori uspavalo, nadajući se da će dati šansu njegovom mozgu da se oporavi od šoka koji je doživio… ali čini se kako je šteta bila prevelika.

Preminuo Luke Perry u 52. godini

Rođen u Mansfield, Ohio … Luke je imao plodnu glumačku karijeru na TVu i filmovima – koju je započeo ranih 80′ – i postao jedno od glavnih imena na ‘90210’. Nakon toga njegova karijera je eksplodirala. Posljednja uloga mu je bila Archievog tate u CW hit seriji, “Riverdale.”

Također je snimio ulogu za nadolazeći film Quentin Tarantina o Charles Mansonu, “Once Upon a Time in Hollywood.”

U serije ‘90210’ Luke je glumio srednjoškolskog zavodnika Dylan McKayja čak 10 sezona. Također je imao istaknute uloge u serijama “Another World,” “Oz,” “Jeremiah,” “Windfall,” “John from Cincinnati” i “Body of Proof.”

Reboot serije ‘90210’ je najavljen baš u srijedu, s većinom glavnih glumaca, ali Luke nije još bio potpisao za vratiti se. Navodno je bio spreman pojaviti se nekoliko puta u seriji u cameo ulogama, ali nije se mogao obvezati na više od toga zbog svojih obaveza u seriji “Riverdale.” Perryjeve “90210” kolege Shannen Doherty i Ian Ziering su odmah objavili poruke potpore svojem prijatelju nakon što je bio hospitaliziran.

U karijeri je imao i puno glasovnih uloga, među kojima su Biker Mice from Mars,” “Mortal Kombat: Defenders of the Realm,” “The Legend of Calamity Jane,” “The Incredible Hulk,” “Pepper Ann,” “Pound Puppies” i mnoge druge.

Perryjevi predstavnici kažu, “obitelj se zahvaljuje na otvorenoj podršci i molitvama koje su bile ponuđene Lukeu diljem svijeta. Druge detalje nećemo iznositi u ovo vrijeme.”

Mi se pridružujemo iskazivanju sućuti glumcu kojeg ćemo se uvijek rado sjećati. Luke Perry bio je 52. godine.

Similar Posts