Shazam! - novi DC film, izabran glavni glumac + sve što znamo

‘Shazam’ izabrao Asher Angel kao Billy Batson

Nedavno smo objavili kako je izabran glumac za ulogu ‘odraslog’ Shazam, sada je izabran i glumac koji će glumiti njegovo ‘drugo ja’, mladog Billy Batsona.

Film priča priču o dječaku Billy Batson koji dobiva moći od bogova, kako bi postao Shazam, sve-moćni heroj. Pisali smo da je izabran glumac za glumiti superheroja Shazam, Zachary Levi (Tangled, Chuck), a sada je izabran i glumac koji će glumiti mladog dječaka Billy Batson.

Izabran je glumac Asher Angel kao dječak Billy Batson koji se može pretvoriti u odraslog superheroja uzvikivanjem magične riječi “Shazam!”. Ta riječi je akronim starih bogova i povijesnih likova Solomon, Hercules, Atlas, Zeus, Achilles i Mercury, od kojih Batson dobiva svoje herojske moći u odraslom obliku.

David F. Sandberg je redatelj filma, a scenaristi su Henry Gayden i Darren Lemke. Producent filma je Peter Safran (Annabelle: Creation).

Dwayne Johnson je isto bio povezan s ulogom Shazam, ali s obzirom na to da glumi njegovog neprijatelja Black Adam, morao se odlučiti za jednog i odlučio se za negativca. On je glavni protivnik Shazamu, te bi trebao dobiti svoj solo film, prije nego se njih dvojica sukobe na velikim ekranima.

Još se ne zna datum izlaska Shazam! filma, ali trebao bi izaći negdje u travnju 2019 godini.

Druge je zanimalo i ovo...