Henry Cavill 'odgovara' na priče o odlasku Supermana

Justice League – promo video – napokon Superman!

Dugo je priče bilo o tome hoće li se ili ne Superman pojaviti u Justice League filmu (mada smo mi svi znali da hoće), a sada smo napokon dobili potvrdu u ovom novom Promo Traileru.

Priča Justice League je građena u ‘poslje’ Supermana svijetu koji je suočen s najvećom opasnosti do sada, bez svog najvećeg heroja da ga brani. Ipak, rečeno je da je The Man of Steel barem duhom, inspiracija koja okuplja članove Justice League zajedno.

Justice League - promo video - napokon Superman!

Ovaj novi Justice League promo dolazi s naslovom ‘Hope Never Dies’ i demonstrira ideju da DC heroji prate primjer Supermana kao branitelji svijeta.

U Justice League potaknut njegovom obnovljenom vjerom u čovječanstvo i nadahnut nesebičnim činom Supermana (Henry Cavill), Bruce Wayne (Ben Affleck) okuplja novonastalog saveznika Diane Prince kako bi se suočio s još većom prijetnjom. Zajedno, Batman i Wonder Woman rade kako bi brzo zaposlili tim koji će se suprotstaviti ovom novom buđenju neprijatelja. Unatoč formiranju neviđene lige heroja – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash – možda će biti kasno za spašavanje planeta od napada katastrofalnih razmjera.

Justice League redatelj je Zack Snyder, scenarist Chris Terrio, prema priči Snyder i Terrio, Justice League glume Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Ciarán Hinds, Amy Adams, Willem Dafoe, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen i J. K. Simmons.

U nastavku pogledajte ovaj novi promo trailer.

Druge je zanimalo i ovo...