Kevin Feige Navodno Već Planira Tom Hollandov Spider-Man MCU Izlaz

Kevin Feige Navodno Već Planira Tom Hollandov Spider-Man MCU Izlaz

Nova glasina kaže da će Kevin Feige pisati izlaz Tom Hollandovog Spider-Mana iz MCU sada kada se lik vratio u tu milijarde dolara vrijednu franšizu.

Vrlo nedavno smo pisali o tome da su Disney i  Sony ponovno postigli dogovor oko Spider-Manove budućnosti u MCU zahvaljujući pregovorima Kevina Feigea. Međutim, ove dobro vijesti su kratkog vijeka, jer kako ComicBook.com tvrdi Kevin Feige će pisati izlazak Tom Hollandovog Spider-Mana iz Marvelovog Filmskog Svemira. Ono što bi ovaj novi plan trebao učiniti jest otvoriti način da Sony ima potpunu kreativnu kontrolu nad likom nakon što on službeno izađe iz MCU-a.

Spider-Man Novosti: Sony misli da mogu bez Feigea, ali bi se obje strane mogle vratiti u dogovore

Spider-Man bi se trebao pojaviti u dva nova MCU filma zahvaljujući ovom novom dogovoru. Prema ovoj glasini, Kevin Feige i njegova ekipa će koristiti ta dva filma, jedan koji će biti nastavak na Spider-Man: Far From Home i drugi vjerojatno MCU timski film, kako bi ispisali Tom Hollandovog Spider-Mana iz MCUa na graciozan način koji priznaje njegovo postojanje. Prije novog dogovora dviju kompanija, govorilo se da filmovi Sony Spider-Man ne mogu imati nikakvu referencu na MCU i obrnuto, što bi značilo da Tom Hollandov nestanak ne bi bio objašnjen. Ako se vodimo ovom glasinom, Spider-Man će barem dobiti neki oblik oproštaja od Kevina Feigea.

Zaista je bilo čudo da se Spider-Man pridružio MCU-u, a zahvaljujući Kevinu Feigeu, to je postalo stvarnost. Međutim, kako korporativni interesi staju na put, fanovi će se morati nositi s ovim odlaskom. Lijepo je što se Spider-Man vratio u MCU, ali ako je ova glasina istinita, gotovo je sigurno da će njegova uloga i dalje opadati, kako se franšiza bude kretala u buduće desetljeće. Možemo se samo nadati da će Kevin Feige i njegov tim smisliti oproštaj dostojan jednog od najpopularnijih Marvelovih likova – Spider-Mana.

Similar Posts