Svi novi Avengers likovi potvrđeni za Marvelovu Fazu 4 (do sada)

Svi novi Avengers likovi potvrđeni za Marvelovu Fazu 4 (do sada)

Nakon Faze 4, Marvelov Filmski Svemiru će uključivati većinu glavnih (ili sporednih) Avengers likova Marvelovih Stripova. Kako stvari trenutno stoje, MCU je trenutno pun likova koji se obično povezuju sa Zemljinim najjačim herojima.

MCU ima sve pokretače Avengersa iz stripova, kao i one koji im se često pridružuju poput Scarlet Witch, Hawkeye i Vision. Za nekoliko od tih heroja – poput Hank Pym, na primjer – poveznica s Avengersima ne postoji u MCU, ali i tako, njihovo uključivanje dodaje još veću zastupljenost na velikom ekranu jednom od najpopularnijih timova superheroja u povijesti stripova.

Ipak, MCU još uvijek ima hrpu heroja koji se u stripovima pridruže Avengersima, a u filmskom svemiru još nisu, pa u nastavku pogledajte za koje sve do sada Avengers likove znamo da će se pridružiti MCU u njegovoj Fazi 4.

U.S. Agent

Wyatt Russell će glumiti U.S. Agenta u ‘The Falcon And The Winter Soldier’

U Marvel Stripovima, U.S. Agent aka John Walker bio je privremena zamjena za Kapetana Ameriku i protivnik Steveu Rogersu. Kasnije je postao ključni član ogranka Avengersa zapadne obale, gdje je stvorio gorko suparništvo s Hawkeyeom. Glumit će ga Wyatt Russell, U.S. Agent, imat će svoj MCU debi u Falcon and the Winter Soldier seriji. Na temelju snimljenih fotografija i TV spota Disney + Super Bowl, sigurno je reći da će serija prilagoditi neku verziju priče koja je U.S. Agent napravila novim Kapetanom Amerikom (barem na trenutak). U.S. Agent mogao bi djelovati kao protivnik Falconu i Buckyju u Disney+ seriji, ali kasnije ga nakon početnog predstavljanja mogu pretvoriti u junaka i Avengera.

Black Knight

Tko je Black Knight kojeg glumi Kit Harington u Marvelovom The Eternals filmu

Black Knight, najbolji mačevalac u Marvelovom svemiru, koji upravlja snažnim Ebony Blade, bio je član Avengera nekoliko godina u Marvel Comicsu, a čak je i bio lice tima u određenom vremenskom razdoblju u 1990-ima. Zvijezda Game of Thrones Kit Harrington oživjet će Black Knighta u Marvel filmu The Eternals. Iako je on jedini potvrđeni ljudski lik u filmu, Black Knight je navodno vođa tima The Eternals. Ako je to istina, Marvel može imati velike planove za lika koji će se sigurno pojavljivati i nakon The Eternals, a moguće je da bi Black Knight mogao igrati glavnu ulogu u Avengers 5 – ako se to ikada dogodi.

Sersi

Slike sa Seta Marvelovog Filma 'The Eternals' Otkrivaju Prvi Pogled na Sersi i neke Ne Očekivane Spojlere!

Kao članica Eternala, Sersi je izuzetno snažna besmrtnica s mnoštvom moći, od kojih je najveća njezina sposobnost manipuliranja materijom. Bila je glavna članica Avengera početkom devedesetih i zbog svoje nestabilne naravi bila je nešto poput Avengersove verzije Jeana Greya. Gemma Chan prikazat će Sersi kad se pridruži MCU u filmu The Eternals. Ona neće biti Avenger u MCU, ali izgleda da film crpi inspiraciju iz jedne od Sersijinih Avengers priča. Sersijina romansa s Black Knightom dogodila se na stranicama Avengera, a postavljene fotografije govore da će se film kretati u ovom smjeru s ta dva lika.

Gilgamesh

Gilgamesh

Marvelov Gilgamesh najmanje je poznato Avengers koji je krenuo u MCU u Fazi 4, ali je istovremeno jedan od njegovih najmoćnijih članova u stripovima. Drevni Eternal dovoljno je jak da može parirati s gotovo svim ostalim Marvelovim likovima. Don Lee će prikazati Gilgamesha u The Eternals filmu. O njegovoj ulozi u filmu se ne zna puno, ali vjerojatno je da će se njegova ogromna snaga prikazati.

Monica Rambeau

Monica Rambeau

Odrasla verzija Marije Rambeau iz Captain Marvel filma pojavit će se u drugoj MCU seriji na Disney+, WandaVision. Postavljene fotografije sugeriraju da će Monica Rambeau biti članica organizacije koja se zove S.W.O.R.D. U Marvel Stripovima, Monica Rambeau je prva ženska verzija Captain Marvel i Avengera u 1980-ima. Bila je tako vitalni član grupe da je na kraju preuzela ulogu vođe. Ostaje vidjeti hoće li MCU iskoristiti bilo koji dio njezine superherojske karijere iz stripova, ali njezino prisustvo u WandaVisionu sugerira da oni imaju velike planove za nju.

Shang-Chi

Marvel pravi film o ‘Shang-Chi, Master Of Kung Fu’

Shang-Chi postoji još od 1970-ih, ali on nikako nije klasični Avenger. Marvel ga nije počeo vezati za grupu do 2010. godine. Shang-Chi je podijelio nekoliko avantura kao Avenger, ali još uvijek je uglavnom poznat po tome što je solo heroj. Glumit će ga Simu Liu, Marvelov majstor Kung Fu-a dobit će vlastiti film u Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings u veljači 2021., ali vjerojatno će imati veću MCU budućnost nakon toga.

Moon Knight

Svi novi Avengers likovi potvrđeni za Marvelovu Fazu 4 (do sada)

Moon Knight je bio u nekoliko ekipa povezanih s Avengerima od 1980-ih, uključujući Hawkeye’s West Coast Avengers. Moon Knight, samotnjak po prirodi koji je dugo opisivan kao Marvelov odgovor Batmanu, nerado je služio s Avengerima, ali uvijek je radije radio sam. Crescent Crusader je spreman dobiti vlastitu seriju na Disney+. Postoji li ili ne veći plan gdje se uklapa u MCU izvan Moon Knight serije trenutno je nejasno, ali s toliko Avengera na Disney+ odjednom, Avengers ekipa velikih razmjera je definitivno mogućnost.

She-Hulk

she hulk

She-Hulk, koja je potencijalno Marvelov najjači ženski superheroj, još je jedan važan član Avengera. Zajedno s Black Knightom i Monicom Rambeau, She-Hulk je među najvažnijim Avengerima za koje se potvrdilo da se pridružuju MCU u Fazi 4. She-Hulk je bila veliki dio tima mišića u 1980-ima, a njezina povezanost s Avengerima nastavila se i kasnije. MCU verzija lika mogla bi oblikovati njezinu vlastitu povezanost s Avengersima, posebno ako se Bruce Banner Mark Ruffalo vrati za She-Hulk seriju.

Ms. Marvel

Ms. Marvel

Nakon što je stvorena 2013. godine, Ms. Marvel aka Kamala Khan još je relativno nov lik u Marvel Stripovima. Ms. Marvel dodana je u redove Avengera u ponovnom predstavljanju naziva “All-New, All-Different”. Marvel udvostručuje vezu s Avengersima tako što ju postavlja kao glavnog lika u igri Square Enix’s Avengers i crtiću Avengers: Secret Wars. Vodit će vlastitu TV seriju na Disney+, a očekuje se da Ms. Marvel bude prikazana i u filmovima. S toliko likova koji izlaze iz MCU-a nakon Faze 3, Ms. Marvel mogla bi pomoći u stvaranju sljedeće generacije superheroja koji će biti sastavni dio budućnosti MCUa. Ako Marvel ima namjeru snimiti film Avengers u Fazi 5, postoji šansa da se Ms. Marvel- i mnogi drugi novi junaci Faze 4 – uklope u te planove.

Druge je zanimalo i ovo...