Najavljen Spider-Man Spin-Off film Venom

Najavljen Spider-Man Spin-Off film Venom

Pročitajte više o anti-heroju Venomu, datumu izlaska filma, te kako će film Venom biti povezan s filmom Spider-Man Homecoming.Samo par sati nakon što su fanovi sugerirali da je novi sci-fi, triler film Life, zapravo Origin priča o Venomu, Sony Pictures je objavio datum izlaska upravo tog Spider-Man spin-offa.

Datum izlaska filma je 05. listopad 2018, isti datum kao i filma Aquaman.

Uz to najavili su da će Alex Kurtzman (Transformers, The Amazing Spider-Man 2, Star Trek) biti redatelj filma. Scenarij će pisati Dante Harper (Edge of Tomorrow, Alien: Covenant).

Na žalost ovaj spin-off film neće imati nikakve povezanosti sa Spider-Man Homecoming filmom, niti Marvel filmskim svemirom, te se nadaju kako će poslije ovog filma uspjeti lansirati ostale filmove iz Spider-Man svijeta.

Nakon što je izašao The Amazing Spider-Man 2 u 2014, Sony je razvijao filmove The Sinister Six i Venom, s Drew Goddard kao redateljem The Sinister Six i Alex Kurtzman redateljem Venoma. Oba ta spin-offa su odgođena, kao i nastavak The Amazing Spider-Man 2, nakon što je studio objavio djelomičnu suradnju s Marvelom, što je napokon vratilo Spider-Mana u Marvel filmski svemir, s podijeljenim pravima.

S obzirom na to da su sada najavili Venoma pitanje je što će biti s The Sinister Six. Prema nekim pričama postoji mogućnost da će taj spin-off raditi Marvel.

Venom

Lik Venom je stvoren 1988 od pisca David Micheline, te crtača Todd McFarlane i Mike Zeck. Venom je izvanzemaljski simbiot, koji treba čovjeka kako bi preživio i time pruža čovjeku nevjerojatne moći. Lik Venoma je prvotno bio zamišljen kao negativac, ali je postao anti-heroj, te kasnije gotovo pravi heroj u mnogim izdanjima stripova.

Similar Posts