Novi Red Sonja film u izradi!

Novi Red Sonja film u izradi!

Dok smo imali remake Conan filma, relativno nedavno, u 2011 godini, Red Sonja film nije bio te sreće. Neke potencijalne verzije su došle i prošle, a sada Millennium Media pokušava ponovno, ciljajući naći scenarista što je prije moguće. 

Sonja je slična Robert E. Howard kreaciji Conan The Barbarian, ali zapravo ima više poveznica s Roy Thomasovim Conan stripovima za Marvel. Howardova Red Sonya od Rogatino ne nastanjuje isti svijet i vremensko razdoblje s Conanom i ne nosi oklop od lanaca kao bikini, to je bio Thomas koji je napravio Red Sonju onakvu kakvu je danas znamo i prepoznajemo. Prije ju je utjelovila Brigitte Nielsen u 1985, s Arnold Schwarzenegger kao jednim i jedinim Conan Prince Kalidor.

Novi Red Sonja film u izradi!

“Čekali smo pravo vrijeme za ovaj remake,” izjavio je Millenniumov Avi Lerner, “i su uspjehom Wonder Woman, publika je progovorila. Žele ženske superheroje.” To je istina, mada film Sonja uporno odbija doći na velike ekrane. Robert Rodriguez i njegova, u to vrijeme, zaručnica Rose McGowan su planirali da ona glumi; i Amber Heard je planirala prije glumiti, kada je Lerner razmišljao praviti film u 2011 godini.

Čini se da ćemo morati saznati dali je uspjeh Wonder Woman dovoljan, kako bi uspio progurati remake Red Sonja filma.

Similar Posts