‘The Batman’: Robin & The Riddler bi se mogli pojaviti u filmu

‘The Batman’: Robin & The Riddler bi se mogli pojaviti u filmu

Čini se kako bi se Robertu Pattinsonu, osim Penguina i Catwoman, u filmu The Batman mogao suprotstaviti i The Riddler, ali bi s druge strane mogao imati pomoć svog odanog prijatelja i pomoćnika Robina.

Vijesti o novom The Batman filmu samo nastavljaju dolaziti. U novom izvještaju iz Forbes, portal donosi da će se Robert Pattinsonovom Vitezu Tame suprotstaviti The Penguin, Catwoman i The Riddler kao i drugi negativci i mafijaški šefovi u filmu. Prema tom sajtu, Robert Pattinson će vrlo vjerojatno imati pomoć u obliku Batmanovog ‘sidekicka’ Robina. Stranica tvrdi da bi uskoro trebali čuti neke službene najave o glumačkom izboru, tako da bi ove glasine trebale biti dovoljno dobre da nas drže do tada.

‘The Batman’: Robin & The Riddler bi se mogli pojaviti u filmu

The Riddler i Robin su se oboje pojavili Joel Schumacherovim Batman filmovima, a Robin sada predvodi tim superjunaka u live-action tv seriji Teen Titans s Brenton Thwaites kao the Boy Wonder. The Riddler je posljednji puta viđen u Batman Forever, s Jim Carreyjem koji je glumio tog negativca, koji je nedavno ponovno korišten u seriji Gotham, gdje ga je glumio Cory Michael Smith.

Ako bude dobro napravljeno nemam ništa protiv, međutim sve više i više me podsjeća (i plaši) upravo na ta dva Batman filma od Joel Schumachera, koja su do danas dva najlošije ocijenjena Batman filma. U Batman Forever iz 1995. godine smo imali prilike vidjeti Riddlera, Batmana je u tom filmu glumio Val Kilmer, dok smo u filmu Batman & Robin iz 1997. godine imali prilike vidjeti dakako Robina, u kojem je glavnu ulogu Bruce Waynea imao George Clooney i koji je do danas najgore ocijenjen Batman film.

‘The Batman’: Robin & The Riddler bi se mogli pojaviti u filmu

To dakako ne mora ništa značiti, Matt Reeves je odličan filmaš i redatelj, koji iza sebe ima samo vrhunske filmove, poput Planet of the Apes trilogije, Cloverfield i Let Me In, tako da ne mogu reći da sam previše zabrinut. Ako me išta oko ovoga brine onda je to velika količina negativaca i ostalih likova koja će biti odmah u prvom filmu, gdje će morati dati kakvu takvu ‘origin’ priču svima njima, što ne ostavlja puno vremena za išta drugo (ili lošije razvijanje likova). Ostaje vidjeti, u svakom slučaju, nestrpljivo ga iščekujem.

Što mislite o tome da se Robin i Riddler pojave u The Batman filmu?

Druge je zanimalo i ovo...