Henry Cavill će se boriti s novim čudovištima u Netflixovoj The Witcher seriji

The Witcher završio snimanje, Henry Cavill možda otkrio prvi pogled na Roacha

Netflixova vrlo očekivana The Witcher serija je završila snimanje svoje prve sezone, i dok glumci i ekipa napuštaju set Henry Cavill je možda fanovima upravo dao prvi pogled na Geraltovog lojalnog prijatelja Roacha. Fanovi koji su igrali video igre CD Projekt Red znaju Roacha kao Geraltovog vjernog konja koji galopira u opasnost bez razmišljanja (iako će se povući u sigurnost ako Geralt drži sve pod kontrolom), a sada je Cavill možda dao fanovima prvi pogled na Roacha kojeg ćemo vidjeti u seriji prije nego napuste snimanje u Mađarskoj.

The Witcher završio snimanje, Henry Cavill možda otkrio prvi pogled na Roacha

Prvo je Cavill putem Instagrama podijelio svoju sliku pored predivnog konja naziva Hector, dodajući tekst “Istinski volim ovog konja imena ‘Hector'”. Ovdje su fanovi pomislili da bi to mogao biti Roach u novoj seriji, tako da mi i dalje nismo sigurni. Fanovi su u komentarima odmah počeli pisati Roach, međutim, to se samo još više nastavilo nakon sljedeće objave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Genuinely love this horse #Hector

Objavu dijeli Henry Cavill (@henrycavill)

Druga objava pokazuje video njega kako jaše Hectora na velikom polju, te je dodao tekst uz tu objavu “Savršen dan za izlazak s Laszlom, Hectorom (mojim konjem) i Pablom (Laszlovim konjem) danas. Odličan način za oprostiti se s Mađarskom. #Friesian #Hungary”


To “opraštanje od Mađarske” uglavnom znači da to je Roach, jer se Netflixova Witcher serija snimala u Mađarskoj, a s obzirom na to da je upravo završila snimanje, Cavill vjerojatno odlazi raditi na drugom projektu. Drugi konj, Pablo, je također opisan kao Laszlov konj, kojeg glumi Maciej Musial u seriji. Tako da, čini se da je Hector, zapravo, Roach, a mi ne možemo dočekati vidjeti njih dvoje zajedno na malim ekranima.

U seriji The Witcher glume Henry Cavill (Geralt), Freya Allan (Ciri), Anya Chalotra (Yennefer), Maciej Musial (Sir Lazlo), Anna Shaffer (Triss), Joey Batey (Jaskier), Millie Brady (Princess Renfri), MyAnna Buring (Tissaia) i Tom Canton (Filavandrel).

The Witcher još nema datum izlaska, ali se očekuje kasnije ove godine.

Similar Posts