Robert Pattinson službeno potvrđen kao novi Batman

Robert Pattinson službeno potvrđen kao novi Batman

Pa, ono što se pričalo posljednja dva tjedna, sada je i služeno potvrđeno, Robert Pattinson je izabran za novog Bruce Waynea/Batmana. Sada je Warner Bross. napokon donio odluku o novom Bruce Wayneu, a čini se kako je to odlučeno nakon kontinuiranog testiranja za nadolazeći The Batman film koji nam dolazi od redatelja Matt Reevesa.

Deadline je upravo potvrdio te novosti, rekavši da je studio izabrao Pattinsona da predvodi novu trilogiju filmova kao Bruce Wayne/Batman.

Prvo izvješće da je Pattinson došao do željene uloge došlo je prije samo nekoliko tjedana, ali su različiti insajderi i predstavnici različito izvijestili o tome. Neki su rekli da je već zaključio tu ulogu, dok su drugi sugerirali da je on samo finalist. U novom izvješću Deadlinea stoji da je ovo sada gotova stvar nakon temeljitog testa na ekranima, te da će WB objaviti ​​svake minute.

Robert Pattinson službeno potvrđen kao novi Batman

Pattinson je očito bio vodeći igrač za ovu ulogu već duže vrijeme, budući da je Reeves veliki obožavatelj glumca. No, studiju se svidjela ideja Nicholasa Houlta u ulozi i bila su potrebna testiranja na ekranima s obje strane. Završni sastanak navodno je održan u četvrtak, gdje je službeno donesena odluka o izboru Pattinsona.

Ovaj novi pogled na Batmana će ponovno biti trilogija filmova od Matt Reevesa, zbog čega bi pregovori s Pattinsonom mogli potrajati. Vjerojatno postoje mogućnosti za sljedeća dva filma u sagi. Nova serija filmova pratit će Brucea Waynea tijekom njegovih godina formiranja kao Batman, zbog čega je glumac u ranim tridesetim godinama bio idealan, oštar kontrast od iteracije Bena Afflecka u Justice League.

Nažalost za ljubitelje Batflecka, ova nova trilogija neće imati nikakve veze s verzijom Batmana koju je zadnjih nekoliko godina glumio Affleck.

Nakon što je Ben Affleck službeno otkrio da više neće biti Batman špekulacije o sljedećem Vitezu Tame su letjele na sve strane. Imena poput Armie Hammera, Rami Maleka, Kit Harringtona i drugih su se spominjala od strane fanova. Čak je i Robert Pattinsonovo ime spominjano u tim glasinama, tako da će neki fanovi biti sretni s ovom odlukom.

Što mislite o ovom izboru? Jeste li uzbuđeni što ćete vidjeti Roberta Pattinsona kao Batmana? Javite nam u komentarima!

Similar Posts