Mortal Kombat reboot film potvrđuje MK3 likove

Mortal Kombat reboot film potvrđuje MK3 likove

Ranije ovog tjedna, Mortal Kombat reboot film je potvrdio potpuno novog, ne očekivanog lika. Sada, scenarist filma Greg Russo, je potvrdio hrpu novih likova, iako ne spominje točna imena. U razgovoru s fanovima putem Twittera, Russo je nedavno potvrdio da će zaista biti likova iz Mortal Kombat 3 igre u ovom reboot filmu. Drugim riječima, mi bi mogli vidjeti neke od kiborga ili fanovima omiljenog Nightwolfa. Ponovno, Russo nije spomenuo nikakva imena, ali sama potvrda MK3 likova je bila dovoljna da mnogi Mortal Kombat fanovi postanu uzbuđeni.

Kao što možda znate, MK3 je uveo mnoge nove likove u seriju i puno ih je još iz te igre koji nisu najavljeni za ovaj Mortal Kombat reboot film. Na primjer, Ermac, Cyrax, Jade, Kabal, Nightwolf, Noob Saibot, Rain i mnogi drugi su se pojavili u toj igri, ali još nisu bili potvrđeni za film.

Sada, možemo pretpostaviti da ćemo u filmu vidjeti Jade, a Russo je manje više i potvrdio da ćemo vidjeti Motara također. Ali tko zna koga su Russo i kompanija još odabrali. U prošlosti je scenarist sugerirao da neće svaki lik napraviti uspjeti ući u prvi film, nego će radije biti spremljen za buduće nastavke, ali također je zadirkivao da će biti puno svima najdražih boraca. A kad uzmete u obzir da su se likovi poput Nitare potvrđeni za ovaj Mortal Kombat reboot film, to u osnovi otvara vrata gotovo svima da budu u filmu, jer ova vampirica teško da je istaknut lik.

Mortal Kombat dolazi u kina 05. ožujka 2021. godine.

Similar Posts