Mortal Kombat reboot otkrio novog lika u filmu i glumicu

Mortal Kombat reboot otkrio novog lika u filmu i glumicu

Novi lik i glumica nadolazećeg Mortal Kombat reboot filma je otkriven i predstavljen od strane scenarista, Grega Russoa. Ovo otkrivanje je započelo kao slučajno curenje Ludi Lina, koji glumi Liu Kanga u filmu. Točnije, na njegovom Instagram profilu, Lin je objavio stražnju stranu prikolice koja je imala dva imena na sebi: Mileena i Nitara. Mileena je već bila otkrivena i potvrđena. Kitananina zla sestra koju će glumiti Australska glumica Sisi Stringer. Međutim, Nitara nije bila potvrđena. Međutim, nakon što su fanovi vidjeli na zaslonu, Russo je bio natjeran da potvrdi ovog vampira. Nadalje, scenarist je otkrio da će tog lika glumiti Elissa Cadwell, također iz Australije, gdje se serija snima.

Za one koji ne znaju: Nitara je imala svoj debi u video igri Mortal Kombat: Deadly Alliance, te nije baš najpoznatiji lik, poput mnogih boraca iz ove ere Mortal Kombata. Vampir, Nitara – slično poput Shang Tsunga – hrani se životima drugih kako bi zadržala svoj život. Međutim, za razliku od gore spomenutog zlog čarobnjaka, ona treba krv drugih za razliku od duša. Ona također nije zla. Ona se samo pokušava održati na životu, što ju čini nekako moralno neutralnom. Ona je sposobna raditi zle stvari, ali ne zato što je zlokobna. Osim toga bila je u potrazi za odvajanjem vlastitog carstva od Outworlda.

Nije poznato koliku će ulogu Nitara imati u filmu, ali za pretpostaviti je da neće biti velika s obzirom na to da nema veliki značaj u franšizi. Kao što smo rekli, ona nije pretjerano poznat lik naspram drugih većih i poznatijih boraca

Mortal Kombat reboot film dolazi u kina 05. ožujka 2021. godine.

Similar Posts