EKSKLUZIVNO: Henry Cavill se vraća kao Superman! U više DC filmova!

EKSKLUZIVNO: Henry Cavill se vraća kao Superman! U više DC filmova!

Warner Bros. navodno i dalje planira vratiti Henry Cavilla kao Supermana u budućim DC filmovima, iako u kojim, za sada nije poznato.

Deadline tvrdi kako su čuli “da bi se Cavill mogao vratiti na nekoliko različitih načina, ne solo filmu, ali postoje planovi da ga se ponovno stavi u crveni plašt, izvori sa znanjem su nam rekli.” Variety donosi da je Cavill u “pregovorima vratiti se kao Clark Kent u nadolazećem DC Comics filmu.”

Deadline ukazuje da dok su Wonder Woman 1984 i The Suicide Squad već završili snimanje, a ne očekuje se da se Superman pojavi u The Batman iz 2021. godine, Cavillov Man of Steel bi se mogao pojaviti u filmovima poput Shazam 2, Black Adam ili Aquaman 2.

Shazam 2 se trenutno čini kao najizglednije mjesto s obzirom na to da je on imao cameo ulogu na kraju prvog filma, ali Black Adam bi također mogao biti mogućnost s obzirom na činjenicu da je Dwayne Johnson prije već najavio Superman/Black Adam obračun u budućnosti.

Cavill de nedavno pojavio na Zack Snyderovoj zabavi prikazivanja Man of Steel filma, tijekom koje je najavljen dolazak Snyderovog Justice League Reza.

Ovaj izvještaj Deadlinea prati glasine od Heroic Hollywood koji su tvrdili da je Warner Bros. stisnuo kočnicu na pravljenje Supergirl filma u korist još jednog Superman projekta u kojem će glumiti Cavill.

Cavill i dalje mora dovršiti snimanje druge sezone The Witcher serije, koje je bilo zaustavljeno na neodređeno zbog pandemije koronavirusa.

Njegov sljedeći film, Enola Holmes, vidi Cavilla kako glumi Sherlock Holmesa. Film je prvenstveno trebao izaći u kino verziji, ali će umjesto toga biti prikazan na Netflixu.

Similar Posts