3 dječaka dala da ih pauk Crna Udovica ugrize u nadi da će postati Spider-Man

3 dječaka dala da ih pauk Crna Udovica ugrize u nadi da će postati Spider-Man

Čini se da su gotovo svi upoznati s vrlo popularnog pričom postanka jednog od Marvelovih najvećih superheroja, Spider-Mana.

Kako priča ide, Spider-Man je prije bio običan učenik po imenu Peter Parker – prije nego ga je ugrizao radioaktivni pauk koji mu je dao supermoći. Ta priča je već puno puta ispričana kroz razne medije, poput stripova, knjiga, filmova, TV serija, video igara i crtanih te se čini kako se uvukla u glave svih.

Kao takva, za trojicu nesretne mlade braće, oni su vjerovali da će biti moguće dobiti Spider-Manove moći ako dozvole da ih pauk Crna Udovica ugrize. Očigledno, stvari nisu baš išle po planu.

Trojica braće, smještenih u Chayanta, Bolivia, godina 8, 10 i 12. Navodno su čuvali ovce dok je njihova majka otišla cijepati drva. Uskoro je vidjela kako plaću i brzo ih odvezla u Llallagua bolnicu. Njihovo stanje se, međutim, nije poboljšavalo, pa su potom prevezeni u Dječju bolnicu u bolivijskom glavnom gradu La Pazu, izjavio je voditelj epidemiologije Ministarstva zdravlja Virgilio Pietro. Nakon toga dobili su lijek za suzbijanje ugriza crne udovice, a nakon pet dana, svaki od trojice dječaka oporavio se i poslan je kući.

Kako navodi Daily Mirror, informacije su otkrivene na nedavnoj konferenciji za novinare, na kojoj je spomenuti Virgilio Pietro spomenuo “za djecu je sve stvarno, filmovi su stvarni, snovi mogu biti stvarni, a oni (djeca) nada su našeg život.”

Jasno je da ljudi ne bi trebali provocirati paukove crne udovice štapovima, posebno s mišljenjem da mogu postati Spider-Man s potencijalno smrtonosnim ujedom pauka. Ali na sreću, tri su se dječaka oporavila, nadamo se da nitko drugi neće imati takvu ideju.

Druge je zanimalo i ovo...