Avengers: Endgame - Tony Stark je gotovo otišao u Asgard

Russo braća nisu protiv vraćanja Iron Mana u MCU, ali…

Sve od kada se Iron Man žrtvovao kako bi spasio svemir od Ludog Titana na kraju Avengers: Endgame filma, fanovi se pitaju hoće li se Tony Stark ikada vratiti u Marvelov Filmski Svemir. Ako uzmemo u obzir da u stripovima nikada nitko nije zapravo mrtav, možemo se nadati da će se to dogoditi, ali kada se i dogodi, da će biti napravljeno na pravi način.

Evo što je jedan od Russo braće, Anthony, imao za reći o tome na ReelBlend podcastu.

“Mislim, pogledajte, sigurno smo to uvijek govorili i vjerujemo da ulozi moraju biti stvarni, a ako nisu stvarni, poput emocionalnog ulaganja publike u trenutak i u te likove u priči je samo… uvjetovano osjećajem da ima potencijala.”

“Ima nešto što će biti izgubljeno. Tako da u svim našim pričanjima priča, čak i tim Marvel filmovima, dosta priče je teško, mi smo se željeli čvrsto obvezati toj ideji. Pa da odgovorim na vaše pitanje, mislim da bi bilo u kontekstu toga. Ovisi o tome kako bi ga se vratilo. Ovisi o pričanju priče, ali to je svakako nešto što mora biti zarađeno. To bi svakako moralo biti nešto što će šokirati i iznenaditi publiku, tako da ga ne možete samo jednostavno vratiti. Morao bi biti zaista uvjerljiv, inovativan, nepredvidiv narativni događaj kako biste pronašli put do toga tako da je vrijedno.”

Kao što znamo, oni su već podizali mrtve (sve likove koji su umrli u Infinity War), te čak neke, poput Gamore, koju nisu vratili istu kakvu smo izgubili. Time se vidi da su zaista razmišljali o posljedicama, te su napravili da se njihove smrti zaista osjete (5 godina razmak između Infinity War i Endgame).

Similar Posts