Charlize Theron je vječni ratnik u prvom Teaseru Netflixovog filma "The Old Guard"

Charlize Theron je vječni ratnik u prvom Teaseru Netflixovog filma ‘The Old Guard’

Netflix je otkrio da je jedan od njegovih visoko profilnih projekata na putu, s prvim pogledom na Charlize Theron predvođenu adaptaciju ‘The Old Guard.’

Prvi intrigantni teaser za film možete vidjeti ispod, kao i slike iz ove nadolazeće stripovske adaptacije.

The Old Guard stvorili su Greg Rucka i Leandro Fernandez. Stripovi pričaju priču o Andy, ženi koja je jedna od šačice ljudi koji, neobjašnjivo, ne mogu umrijeti. Sve dok ne umru. Iako otporna na većinu smrtnih rana, Andy je upoznala druge od svoje vrste i saznala da će ih u jednom trenutku smrt dostići, bez ikakvog upozorenja i očiglednog objašnjenja zašto ih je strijela, mač ili metak ubio, kada toliko drugih stvarni ne uspije.

Charlize Theron je vječni ratnik u prvom Teaseru Netflixovog filma 'The Old Guard'

Andy je tu već generacijama. Ona je zvala druge od svoje vrste, od kojih je većina postala iscrpljena i umorna od vječnog života. Zajedno djeluju kao mala grupa plaćenika. Oni su stoljećima uspjeli sačuvati svoje postojanje tajnom, ali nova tehnologija informacijskog doba predstavlja novu prijetnju njihovoj tajnosti, pogotovo kada otkriće nove besmrtne, crne žene koja služi u marincima, natjera ih na akciju kada organizacija s neiskrenom namjerom čeka da zabilježe njihova djela na kameri.

Charlize Theron je vječni ratnik u prvom Teaseru Netflixovog filma 'The Old Guard'

Glumačka postava filma The Old Guard također uključuje Chiwetel Ejiofor (Doctor Strange), Marwan Kenzari (Aladdin) i Kiki Layne (If Beale Street Could Talk). Redateljica filma je Gina Prince-Bythewood (Cloak & Dagger, Beyond the Lights).

Charlize Theron je vječni ratnik u prvom Teaseru Netflixovog filma 'The Old Guard'

The Old Guard dolazi na Netflix 10. srpnja.

Similar Posts