Aquaman - Video snimanja na plaži - Jason Momoa & Amber Heard

James Wan otkrio prvi pogled na ‘Aquaman’ Trailer

Aquaman redatelj James Wan je otkrio prvi pogled na ‘Aquaman’ Trailer, te je izjavio da službeni trailer izlazi na San Diego Comic Con u subotu!

Wan, koji će otkriti prvi službeni trailer za nadolazeći DC film Aquaman na San Diego Comic Con u subotu, radi dodatne sate kako bi prikazao prvi pogled na film u pravom svijetlu. Kako bi napravio željeni učinak na gledatelje i širenje dobre riječi o filmu, Wan je podijelio sliku iz sobe za editiranje koja prikazuje sliku iz trailera na ekranu.

U nastavku pogledajte njegov tweet i ovaj slikoviti teaser za Aquaman trailer:

“Radim prekovremeno kako bi završio detalje za nadolazeći tjedan,” Wan je napisao.

Kao što će fanovi primijetiti, slika prikazuje Aquamanov klasični trozubac, umjesto četverozuba prikazanog u Batman v Superman: Dawn of Justice i Justice League. To će biti važna činjenica za Aquaman, s više detalja o priči koji dolaze idući tjedan.

“Prekoračujući Justice League, ovaj trenutak je njegov poziv da postane kralj.” Momoa je izjavio za ComicBook.com prošle godine. “Jedina stvar koja može spasiti Atlantidu je moja borba s mojim bratom. Tu je velika bitka, i epska [borba]. Također je to veliki cestovni film, zato što mi putujemo diljem cijelog svijeta. Ima tu Star Wars kvalitetu velikih brodova i tipove koji jašu na morskim psima. To će biti jedan cijeli novi svijet kojeg još niste vidjeli. Vidjet ćete ga kao tipa koji vozi motore i radi na autima. Imat ćete prilike vidjeti ga kao prljavog, mračnog pijanca, koji će se kasnije pretvoriti u pravoga kralja.”
Aquaman dolazi u kina 21. prosinca ove godine, a mi ne možemo dočekati subotu (možda kod nas nedjelju) i vidjeti prvi trailer za film.

Similar Posts