Trailer: Venom (2018) - Svijet filma

Venom – sve što znamo o nadolazećem filmu s Tom Hardy + prva slika sa seta

Donosimo vam sve što znamo o nadolazećem anti-hero filmu ‘Venom’, kojega će glumiti, jedan od najboljih glumaca današnjice, Tom Hardy. 

Sony je započeo svoj novi filmski svemir ovaj tjedan, kada je Venom započeo produkciju u Atlanti. Film pravljen prema stripu, fokusiran na Spider-Manovog protivnika, obilježen je prvom slikom sa seta snimanja, podijeljenu preko Twittera.

Slika, koju možete vidjeti ispod, prikazuje Tom Hardy, koji će glumiti Eddie Brock, također poznatog kao Venom, a ovaj drugi, u pozadini na slici, je najvjerojatnije redatelj Ruben Fleischer (Zombieland). Čini se kako imaju neki produkcijski sastanak.

A sada vam donosimo sve što smo do sada saznali o filmu:

 

O čemu se radi u Venom filmu?

Nažalost još ne znamo, s obzirom na to da je radnja još u izradi. Ali osnovne informacije su da je Venom čudovišni negativac s izvanzemaljskim simbiotom koji preuzima svog domaćina u obliku odjela. Brock, koji je u stripovima fotograf za Daily Bugle, postaje domaćin simbiotu nakon Peter Parker/Spider-Man.

Hoće li Spider-Man biti u filmu?

Ne, bez obzira na to što je Venom lik iz Spider-Man svemira Marvel Stripova, film je početak serije koja je iz Spidy-svemira, ali bez Spidya. Neće biti prelazaka (crossovera) sa Sonyevim novim Spider-Man, kojeg glumi Tom Holland u Spider-Man: Homecoming i Marvel’s Captain America: Civil War.

Koga ćemo još vidjeti u Venomu?

Nominiranu za Oscar Michelle Williams, Veepovog Reid Scott, komičarku Jenny Slate i Riz Ahmed iz Rogue One: A Star Wars Story su svi izabrani za uloge, ali se nažalost još ništa ne zna za koje. Williams navodno glumi okružnu tužiteljicu, ali su stigle nedavno i informacije da možda glumi Brockovu bivšu ženu, Ann Weying, koja se kasnije u stripovima postane She-Venom.

Slateov lik je opisan samo kao znanstvenik, dok je za Ahmedovu ulogu samo rečeno “da je popularni lik iz Marvel Stripova”, ali unatoč mnogim spekulacijama, navodno, neće glumiti Spidey neprijatelja Carnage.

Neke nove glasine oko priče?

U prošlosti, spekulacije su bile da bi ovaj Venom film mogao biti pravljen prema priči “Venom on Trial” zbog početnih najava koga glumi Michelle Williams (okružna tužiteljica). Dok nedavno fanovi pogađaju da će umjesto toga biti prema “Lethal Protector,” stripovskoj miniseriji koja je prvi puta vidjela Venoma kao anti-heroja, a ne negativca.

Naravno, film uopće ne mora biti adaptacija ni jedne stripovske priče. A s obzirom na to da je već bilo više promjena scenarija, sa zadnjom skicom od Kelly Marcel (50 Shades of Grey), koga vidimo na gornjoj slici s Hardyem, bilo što što smo čuli u prošlosti moglo je biti promijenjeno.

Gotovo je sigurno da će glavni negativac filma biti Carnage.

Kada Venom dolazi?

Za manje od godinu dana, 05. listopada 2018 godine.

Similar Posts