Henry Cavill [nespretno] priznaje da je i dalje Superman

Henry Cavillov Superman – gdje je zapelo?!

Donosimo vam gdje je navodno zapelo između Henry Cavilla i Warner Brossa, oko njegove uloge Supermana u DC svemiru filmova. 
Henry Cavill je navodno tražio redatelja i odobrenje skripte od Warner Bros. za Man of Steel 2. DCEU glumac Cavill debitirao je u ovoj ulozi Zack Snyderovim filmom Man of Steel i reprizirao ovu ulogu još dva puta, 2016. godine filmom Batman V Superman: Dawn of Justice i 2017. filmom Justice League.

Nažalost, njegova budućnost kultnog DC heroja ne izgleda dobro, nakon glasina od prošle godine da je izašao iz franšize. Stvari su se zakomplicirale kada su se oboje Warner Bros. i Cavill oglasili iz svojih tabora, te nisu potvrdili te glasine. Problem je, što nikako ne mogu izgladiti odnose i ponovno uključiti glumca u DCEU. Mjeseci su prošli i nikakve službene vijesti još nisu objavljene što se toga tiče. Ali ove nove vijesti bi mogle fanovima pomalo objasniti što se dogodilo tijekom Cavillovog pregovaranja za produženje ugovora.

Henry Cavillov Superman - gdje je zapelo?!

Revenge of the Fans donosi da i dok oba kampa žele ponovno vidjeti Cavilla kao Supermana, glumčevi zahtjevi koče njegov povratak u ulogu heroja. Osim povećanja plaće, on također želi biti odgovoran za izbor redatelja i skripte, a također želi biti i kreditiran za producenta Man of Steel 2. Druge informacije nažalost nisu podijeljene oko toga koliko želi povećanje plaće ili kojeg redatelja Cavill ima na umu, međutim, Warner Bros. ne želi pristati na njegove pritiske, barem ne za sada. Ovi zahtjevi su efektivno ubili prvu rundu pregovora, a od tada, nisu se uspjeli naći na sredini.

Koliko istine u ovom ima, teško je reći. Collider je kontaktirao Cavillove predstavnike, koji su ovaj izvještaj demantirali, nazivajući ga “očigledno netočnim” i rekli da “nema istine u tome”.

S druge strane, ako je i istina, razumljivo je da Cavill želi imati odluku oko izbora redatelja i skripte za Man of Steel 2,  pogotovo ako uzmemo u obzir da su sva tri filma u kojima je glumio prihvaćena s osrednjim recenzijama. To je bez obzira na vrlo dobro prihvaćenu njegovu glumu kao Clark Kenta/Supermana. Ako se on odluči ponovno navući crveni plašt, on i njegov kamp vjerojatno žele znati u kojem će smjeru Warner Bros. odvesti njegovog lika i kako će se on uklopiti u ostatak DCEU. Znati da glumac radi s redateljem s kojim se osjeća ležerno može samo pomoći projektu. U svakom slučaju, ta dva zahtjeva, zajedno s povećanjem plašće se ne čine tako strašno.

Međutim, moguće da će i Cavill morati napraviti neke kompromise, ako su te glasine istinite, i pokazati Warner Brosu. da je željan raditi s njima, pogotovo s obzirom na to da studio nije previše zagrijan za pravljenje Man of Steel 2 – što znači da bi ga mogli odbaciti (na veliko razočaranje fanova) ako to budu željeli. Možda bi mogao odbaciti produkcijske kredite s popisa želja. I dok je Ben Affleck i službeno završio sa svojom ulogom Batmana, uspjeh Aquamana znači da DCEU i dalje može cvjetati, pogotovo ako dugo očekivani Man of Steel 2 dobije zeleno svijetlo. Franšiza je najavila svoje projekte do 2021. godine, pa osim ako Warner Bros. ne izmjeni svoje rasporede, moguće je da ćemo za Superman nastavak morati dosta dugo čekati. Ali u ovim trenucima, fanovi bi vjerojatno samo bili sretni saznati da će se Cavill vratiti i da se možda nastavlja s projektom.

Similar Posts