MCU teorija sugerira da Loki stvara Multiverse

MCU teorija sugerira da Loki stvara Multiverse

Kako se Marvelov Filmski svemir počinje odmicati od masivnih događaja koji utječu na sve postojanje kroz Infinity Sagu, studio se raduje potpuno novom pripovijedanju, počevši od faze 4. Dok Kevin Feige i njegov tim čvrsto drže planove pod rukom, mi imamo barem malo ideja o tome što očekivati.

Zahvaljujući malo znanja kojim nas je Marvel Studios hranio, poput mrvica kruha na stazi, imamo ideju da će multiverse igrati veliku ulogu u onome što nam dolazi. U stvari, nastavak Sorcerer Supremea, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, kojeg režira legendarni redatelj Sam Raimi, poprilično nas informira o toj činjenici. Sada, nova teorija povezuje Lokijevu Disney Plus seriju s katalizatorom multiversea.

ScreenRant je razvio teoriju koja sugerira da će God of Mischief, Loki, biti onaj koji će pokrenuti multiverzum, zahvaljujući događajima Avengers: Endgame. Za vrijeme pljačke, Captain America, Iron Man i Ant Man pokušavaju doći do Tesseracta, ali njihov pokušaj ne ide onako kako je planirano. Loki iskorištava priliku i uspijeva pobjeći. To zauzvrat stvara alternativnu stvarnost u kojoj nikada ne stigne u Asgard kako bi se suočio s Odinom zbog svojih zločina, a Tesserakt nikada ne dospije u Odinovu blagajnu – i – prema Ancient One, nestanak kamena beskonačnosti s izvorne Vremenske linija uzrokuje pomicanje vremena, utječući na multiverzum u cjelini.

Sada znamo da će i WandaVision i Loki glumiti u Doktor Strange nastavku i igrat će se s vremenom i stvarnošću. Prevladavajuća teorija je da bi Wanda Maximoff i njezino iskustvo izobličavanja stvarnosti u njezinoj emisiji bili polazište multiverzuma, ali što ako stvarno Loki sve to pokrene? Pojedinosti o njegovoj emisiji još su uvijek zatvorene, ali ono malo što znamo sugerira da Time Variance Authority igra veliku ulogu. Rano curenje radnje sugeriralo je da će Loki skakati kroz vrijeme, utječući na velike povijesne događaje kroz svoju verziju vremena.

Može li Lokijevo miješanje uzrokovati mreškanje vremena, stvarajući multiverzum? Na kraju, nećemo znati dok emisija ne dođe na Disney Plus streaming uslugu.

Similar Posts