Marvelov Black Knight bi mogao biti jako važan za Avengers 5

Marvelov Black Knight bi mogao biti jako važan za Avengers 5

Jedan od novih Eternals likova, Black Knight, bi mogao biti jako važan za novi Marvelovo Avengers 5 film, kad god on izađe. Vijesti da će Kit Harington glumiti Black Knighta u Eternals filmu su bile jako velike za Marvelov Filmski Svemir. Rečeno je kako izbor zvijezde Game of Thronesa znači da Marvel ima velike planove za njega u MCU čak i nakon The Eternals filma. Pa što onda Marvel planira napraviti s Black Knightom? Moglo bi biti da je njegova sudbina direktno povezana s Avengers 5 filmom!

U stripovima, Dane Whitman aka Black Knight je klasični Avenger i Marvelov najbolji mačevaoc. On je također vlasnik jednog od najvažnijih oružja u Marvelovom Svemiru: Ebony Blade. Postoji nekoliko pitanja koja okružuju Black Knightovu ulogu u MCU. Gdje se on uklapa u Eternale još nije otkriveno, a i gdje će on ići nakon toga također. Čini se vrlo vjerojatnim da Marvel već ima buduće projekte na umu za tog lika, ali koje ostaje vidjeti. Najočitija opcija je Doctor Strange and the Multiverse of Madness, s obzirom na to da se Black Knight povezuje s Doctor Strangeom i mitskom prirodom lika. Ipak, Eternali – i moguće Doctor Strange 2 – mogli bi samo biti odskočni kamen za Avengers 5.

Tko je Black Knight kojeg glumi Kit Harington u Marvelovom The Eternals filmu

Black Knight može pomoći popuniti rupu u sljedećem Avengers filmu. Avengers: Endgame je koštao MCU tri njegova najveća heroja, a četvrti, Spider-Man, ih je koštao više nego su bili spremni platiti (dogovor između Sonyja i Disneyja). To je razlog zašto je Marvelu važno ponovno izgraditi stabilne heroje. Black Knight bi mogao stajati uz Captain Marvel, Doctor Strange i Black Panther kao novo lice MCUa i član sljedećeg Avengers tima, posebno imajući u vidu koliko je jedinstven lik i njegove moći.

Očekivati tako puno od lika s C-liste heroja poput Black Knighta je neobično, ali se ne čini nemogućim, na temelju njegove povijesti iz stripova. U kasnim 1980tima, Black Knight je bio član Avengersa i sudjelovao je u mnogim njihovim avanturama. Kako su godine prolazile, Black Knightova povezanost s timom je toliko narasla da je on postao njihov vođa na terenu, a možda i najvažnije, live Zemljinih Najjačih Heroja. Black Knight je snažno utjecao na mnoge velike priče Avengera početkom 1990tih i preuzeo centralnu poziciju na mnogim stripovskim naslovnicama.

Što se tiče priče, Black Knight je bio tolika pokretačka sila u eri Avengera iz 1990tih da ako bi se ovo preselilo u MCU, Black Knight bi mogao imati vrlo važnu ulogu u Avengers 5. Ako Kit Haringtonov Black Knight bio pratio stope svog stripovskog kolege, on bi vrlo lako mogao koristiti svoje taktičke sposobnosti, kao i stručnost mačevanja, kako bi vodio ekipu u Avengers 5, a moguće i poslije. On nije lik na kojeg je publika navikla gledati u MCU, te bi on mogao potpuno transformirati franšizu.

Similar Posts