Marvelov 'Ant-Man 3' službeno u razvoju

Marvelov ‘Ant-Man 3’ službeno u razvoju

Treći Ant-Man film je i službeno u razvoju za Marvel Studios s Peyton Reedom koji se vraća kao redatelj i Paulom Ruddom u glavnoj ulozi titularnog lika.

The Hollywood Reporter donosi da će Marvelov Ant-Man 3 dobiti datum izlaska negdje u 2022. godini, jer će započeti snimanje nakon Doctor Strange i Thor nastavaka.

Ant-Man je bio važan dio Avengers: Endgame filma, pa ne čudi da će Paul Rudd dobiti svoj treći solo film kako bi upotpunio trilogiju. Peyton Reed je režirao prva dva filma koja su dobro kritički prihvaćena, tako da povratak redatelja i nije tako veliko iznenađenje.

Ant-Man 3 će biti peti Paul Ruddov put da glumi ovog titularnog lika u Marvelovom Filmskom Svemiru, jer ga je glumio u Captain America: Civil War i prije spomenutom Avengers: Endgame.

Nije ništa potvrđeno hoće li se Evangeline Lillyjeva Hope van Dyne (koja je dijelila naslov filma Ant-Man and the Wasp) i Michael Douglasov Hank Pym vratiti, ali s obzirom na to koliko su važni u životu Scott Langa, za pretpostaviti je da hoće.

Jeste li uzbuđeni što ćemo dobiti još jedan Ant-Man film?

Similar Posts