Taskmasterov identitet možda otkriven od člana glumačke ekipe Black Widow filma

Taskmasterov identitet možda otkriven od člana glumačke ekipe Black Widow filma

Finalni trailer za Black Widow definitivno je ponudio neke uzbudljive nove naznake o onome što slijedi, ali i ostavio nam je nekoliko velikih pitanja (što i nije veliko iznenađenje kada je u pitanju bilo koji film postavljen u Marvelov Filmski Svemir). Jedno od najvećih – koje imamo još od samog početka – je tko nosi masku Taskmastera!

Posljednji trailer nas nije prosvijetlio, ali jedan od članove glumačke ekipe Black Widow filma je sada naizgled potvrdio da on zaista glumi tog negativca.

Kao što možete vidjeti ispod, Tweet glumca O. T. Fagbenlea o traileru uključuje “#TM” hashtag koji naizgled potvrđuje da je njegov lik “Mason” zapravo Taskmaster! To je uglavnom bila teorija od samog početka, a i ima smisla kad uzmete u obzir da zaista nema nikoga drugoga o čijem liku ne znamo gotovo ništa (dobro, možda osim Ray Winstonea).

Uvijek je teško reći s Marvel Studios, ali Fegbenle se čini kao dobar izbor za Taskmastera i posve je moguće da ga ne vidimo mnogo izvan kostima, unatoč prilično očitom pokušaju da nas prevari  najnovijim teaser posterom za Black Widow!

Similar Posts