Goran Višnjić će glumiti Draculu u ‘The Brides’ pilotu nove nadnaravne serije

Goran Višnjić će glumiti Draculu u ‘The Brides’ pilotu nove nadnaravne serije

Naš Goran Višnjić će glumiti Grofa Draculu nasuprot Gini Torres i Katherine Reis u The Brides, ABC’s Brides of Dracula nadnaravnom drama pilotu od Roberto Aguirre-Sacasa, Berlanti Productions i Warner Bros Television.

Scenarista Aguirre-Sacasa i u režiji od Maggie Kiley, The Brides, seksi suvremeni novi prikaz Dracule, obiteljska je drama s triom snažnih ženskih vodilja u srcu – Cleo (Torres), Renée i Lily (Reis). S jakim elementima horora, The Brides je vampirska sapunica o osnaženim, besmrtnim ženama i stvarima koje čine kako bi održali bogatstvo, ugled, nasljeđe – i njihovu netradicionalnu obitelj.

Višnjićev Grof Dracula je moćan, bezvremenski i ikoničan kralj noći koji je “pretvorio” svaku od svoje tri mladenke, Dracula je ostavljen mrtav u svom uništenom dvorcu u Karpatskim planinama, dok njegove tri žene – Cleo, Renée i Lily – bježe kako bi započele novi život zajedno.

Osim Torres i Reis, Višnjiću će se pridružiti Chris Mason i Sophia Tatum.

The Brides ponovno spaja Višnjić s Warner Bros. TV, koji je glumca izabrao u ulogu koja mu je zapravo lansirala karijeru serijom ER. Višnjić je imao glavne uloge u serijama Extant i Timeless i nedavno u Hulu seriji Dollface i Netflix Santa Clarita Diet. Sljedeće ćemo ga moći gledati u indie drama filmu Fatima i malu ulogu će imati u drugoj sezoni Amazonove serije The Boys.

Similar Posts