alien

‘Alien’ TV serija navodno u izradi!

Ako se pitate što je sljedeće za Alien franšizu, glasine kažu da bi to mogla biti Alien TV serija na malim ekranima. 

Nakon što je Omega Underground donio informacije iz različitih izvora koji joj govore da je u razmatranju izrada Alien TV serije od strane 20th Century Fox, sada je to isto izjavio i YouTuber Mr. H Reviews. Nema detalja oko toga o čemu bi serija mogla biti, ali navodno postoji dilema oko toga gdje bi serije trebala ići, na mreži poput FX ili na nekoj od streaming platformi. Trenutno kažu da je u vrlo ranim fazama produkcije, tako da ove glasine morate uzeti sa zadrškom dok ne dobijemo neke službene informacije.

Spekulacije o seriji i limitima budžeta već sada naginju seriju prema kolonistima ili kolonijalnim marincima unutar Alien svemira. Serija bi ipak mogla imati Xenomorphe s vremena na vrijeme, ali također bi mogla otvoriti vrata i nekim drugim izvanzemaljskim prijetnjama, ili moguće približiti Alien seriju svom rođaku iz Prometheus sage, s prijetnjama poput izvanzemaljskih virusa ili naprednih rada poput Engineers.

Interes za Alien filmskom franšizom s godinama samo opada, a vrlo je malo učinjeno da se to ispravi. Nakon vrlo loše prihvaćenih AVP filmova iz 2000tih, Ridley Scott je pokušao proširiti viziju franšize tako što je uveo kreatore Xenomorpha, The Engineers, u 2012. godine, polu prequel filmom Prometheus. Iako meni fantastičan film Prometheus, jedan od najboljih čak iz franšize, mnogim fanovima se nije svidio, pa je to Scott pokušao ispraviti u svom sljedećem filmu, Alien: Covenant, koji mi je daleko najlošiji film cijele Alien franšize.

Dok pišemo ovaj tekst, Scottovi nastavci ovih filmova su vrlo nesigurni, a nade da će redatelj District 9, Neil Blomkamp, preuzeti Alien nastavak su uvenule. Naravno iznad svega toga stoji potencijalni dogovor Disney i 20th Century Fox, koji bi mogao označiti velike promjene za Alien franšizu. Evo što je Ridley Scott imao za reći na to:

“Meni se čini da će Fox sigurno prihvatiti Disney, a ja sam bio s Fox  dugi niz godina. Nadam se da ću i dalje biti tu, a hoće li oni ići dalje s tako mračnom temom kao što je Alien, s obzirom na Disney, ostaje vidjeti.”

Što vi mislite kako bi trebali nastaviti s Alien franšizom i treba li uopće nastavljati? Jel bi gledali novu Alien seriju? Napišite nam u komentarima.

Similar Posts