hulk-she-hulk

Marvel razvija Hulk/She-Hulk TV seriju

Prošlog tjedna smo dobili hrpu vijesti o novim Marvel serijama koje stižu na Disney+ streaming platformu. Prvi puta smo dobili službenu potvrdu za tri Marvelove MCU povezane serije – Loki, Falcon and the Winter Soldier i interesantno nazvanu seriju WandaVision – a sada nam stižu informacije o još jednoj seriji koja je trenutno u izradi.

We Got This Covered je dobio informacije da je Hulk/She-Hulk team-up serija u izradi. Kao što je i slučaj s ostalim nadolazećim serijama i ova će biti blisko povezana s Marvelovim Filmskim Svemirom, a Hulka će u njoj također glumiti Mark Ruffalo. Međutim, projekt će se okrenuti i vjerojatno fokusirati na She-Hulk, jer kako čujemo, Ruffalo je uskoro završio s ulogom.

hulk-she-hulk

Ako se ove informacije pokažu točnima, govore nam puno toga. Prvo, možemo biti sigurni da će Bruce Banner preživjeti događanja u Avengers: Endgame. Međutim, čini se da Ruffalo i dalje uskoro planira napustiti franšizu. Dobre vijesti su da fanovi već dugo vremena čekaju vidjeti Jennifer Walters, rođakinju Brucea, da se pojavi u MCU, tako da je vrlo uzbudljivo vidjeti da se to događa.

Obožavatelji su prethodno teoretizirali da Marvel možda neće imati sva prava na korištenje heroine, jer Universal još uvijek ima neka prava na Hulka, zbog čega još uvijek nismo imali solo filmove u MCU od The Incredible Hulk iz 2010. Ako je taj problem ikada postojao, čini se da je riješen. Inače, nikada prije nije bilo prilike za She-Hulk u MCU.

Definitivno ima puno potencijala za She-Hulk seriju, jer ovaj lik može biti prikazan u različitim smjerovima. Marvel bi mogao istražiti njezin status odvjetnice za superheroje ili bi mogli posuditi stranice iz Deadpoolovih stripova kada ona probije ‘četvrti-zid’ (imaginarni zid između fikcije i stvarnosti u kojem likovi iz stripova postanu svjesni publike).

U svakom slučaju, čim saznamo više informacija o ovoj novoj seriji izvjesiti ćemo vas.

Similar Posts