Serija 'The Boys' u drugoj sezoni dodaje našeg Gorana Višnjića i Claudiju Doumit - poznato koje će likove glumiti

Serija ‘The Boys’ u drugoj sezoni dodaje našeg Gorana Višnjića i Claudiju Doumit – poznato koje će likove glumiti

Druga sezona Amazonove serije ‘The Boys’ nastavlja rasti. Nakon uranjenog obnavljanja serije za drugu sezonu početkom srpnja i izlaska prve sezone 26. srpnja, mi dobivamo hrpe uzbudljivih informacija o novim licima koja će se pridružiti ovoj odličnoj glumačkoj postavi. Jedno od prvih glumačkih imena dodanih za drugu sezonu je You’re the Worst glumica Aya Cash koja će glumiti Stormfront. Toj ulozi je zamijenjen spol naspram stripova od Gartha Ennisa i Daricka Robertsona bez obzira na ime, koje ostaje isto, nagovještava negativne motivacije lika.

Prema Deadline, mi sada saznajemo da su se Timeless glumci Goran Višnjić i Claudia Doumit također pridružili glumačkoj ekipi druge sezone serije ‘The Boys’. Višnjić će glumiti “Alistaira Adana, karizmatičnog i tajnovitog vođu misteriozne crkve.” S druge strane, Doumit će glumiti ulogu “Victorie Neuman, mlade genijalne kongresnice.” I dok je Višnjićev lik originalni lik stvoren specifično za ovu seriju, Doumitin lik bi mogao biti još jedan lik iz stripova kojem je promijenjen spol imena Victor K. “Vic the Veep” Neuman. Tamo, Vic je ultrakonzervativni potpredsjednik Sjedinjenih Država povezan s Voughtom (sumnjivom kompanijom iza superherojske grupe The Seven iz serije). Nije poznato hoće li priča Doumitinog lik Victorije imati neke povezanosti s Vic the Veep, ali je vrijedno pratiti je i saznati.

The Boys sezona 1 je završila na vrlo čudan način, s velikim upitnikom iznad budućnosti The Seven kao kohezivne jedinice i Homelanderom (Anthony Starr) koji otkriva da je Billy Butcherova (Karl Urban) žena, za koju je mislio da je nestala zauvijek, živa i zdrava. S izuzetkom Elizabeth Shue, čiji je lik ubijen u posljednjoj epizodi od ruku Homelandera, očekuje se da će se svi ostali glumci vratiti.

The Boys sezona 2 dolazi na Amazon Prime Video u 2020. godini.

Similar Posts