Jensen Ackles neprepoznatljiv uoči snimanja treće sezone serije 'The Boys'

Jensen Ackles neprepoznatljiv uoči snimanja treće sezone serije ‘The Boys’

U tijeku je snimanje treće sezone serije The Boys, a to znači da će svi koji dolaze u zemlju radi produkcije morati u karantenu na dva tjedna. Jedan od novih dodataka u glumačkoj postavi je bivša zvijezda Supernaturala Jensen Ackles, koji je na Instagramu otkrio da je započeo njegov obvezni postupak karantene i zajedno s njim pokazao svoj šokantni novi izgled. U njegovu Instagram priču uvrštena je slika Acklesa s dugom, čupavom kosom i sjajnom, velikom čupavom bradom, uz natpis “U redu karantena… navali!!!” Pogledajte kako izgleda u nastavku.

Kao što je ranije izviješteno, Ackles će za seriju preuzeti ulogu “Soldier Boy”. U stripovima, ovaj lik bio je jasan analog Marvelovom superheroju Kapetanu Americi i naizgled će na nekoliko načina odgovarati tome i u seriji. Ipak, velika je razlika u tome što je Soldier Boy bio jako obrijan u izvornom materijalu, pa ako je ova brada dio uloge, Amazon možda ide u sasvim drugom smjeru s likom.

“Mislim da će svatko tko očekuje da se Jensen pojavi i bude dobar momak biti razočaran. Reći ću to!”, rekao je kreator serije Eric Kripke ranije za Variety.

Jensen Ackles neprepoznatljiv uoči snimanja treće sezone serije 'The Boys'

Similar Posts