Serija MacGyver će završiti sa petom sezonom

Serija MacGyver će završiti sa petom sezonom

MacGyver se službeno bliži kraju. U srijedu je najavljeno da će serija, koja je ponovno pokretanje istoimene serije iz 1985., završiti nakon pet sezona. Očekuje se da će se serija završiti finalnom epizodom koja će se emitirati u petak, 30. travnja. Izvještaj ukazuje da je finale serije već snimljeno.

“Svi mi u CBS-u izuzetno smo zahvalni na nevjerojatnom radu i predanosti Lucasa i ostatka glumačke ekipe, kao i Monica, scenaristi i cijela ekipa”, rekla je Kelly Kahl, predsjednica CBS Entertainment. “MacGyverov tim putovao je daleko i daleko kako bi u više navrata spasio svijet s malo više od žvakaće gume i spajalice te je ovu seriju učinio izrazito vlastitom. Zadovoljni smo što pružamo ovoj predanoj i vjernoj bazi obožavatelja priliku za oproštaj svojim omiljenim likovima na zamišljen način koji ova serija zaslužuje. “

U MacGyveru, Angus “Mac” MacGyver (Lucas Till) operativac je tajne američke vladine organizacije, gdje koristi svoj izvanredni talent za rješavanje problema i svoje široko znanje iz znanosti kako bi spasio živote. U seriji trenutno glume i Tristin Mays, Justin Hires, Meredith Eaton, Levy Tran i Henry Ian Cusick. Macer, David Straiton, James Wan, Henry Winkler, Lee David Zlotoff, Michael Clear izvršni su producenti za CBS Studios u suradnji s Lionsgate Television.

Similar Posts