Arrow završava nakon osme sezone

Arrow završava nakon osme sezone

Stephen Amell, glavni glumac poznate CW serije Arrow, danas je objavio da će predstojeća osma sezona, koja počinje najesen, biti i posljednja.

Amell je također rekao da osma sezona neće brojati dvadeset i kusur epizoda kao prethodne, već će brojati svega 10 epizoda koje će se prikazivati samo u jesenskom dijelu sezone, a Amell bi svoje veliko finale kao Green Arrow imao u crossoveru Crisis on Infinite Earths. E sad kad krenu teorije da Oliver Queen neće preživjeti Crisis.

Povezano: Sve Arrowverse serije obnovljene za sljedeću TV sezonu

Arrow je prije otprilike mjesec dana bio obnovljen za novu sezonu, zajedno sa svim ostalim Arrowverse serijama. Naravno, to što se Oliver Queen povlači, ne znači kraj i za The Flasha, kojem najesen kreće šesta sezona, Supergirl, kojoj najesen kreće peta sezona i Legends of Tomorrow, kojima najesen kreće peta sezona, a Arrowverse bi se od jeseni trebao i dodatno proširiti serijom Batwoman. Isto tako, još uvijek ostaje prostor da ćemo te serije gledati cijelu sezonu, a ne samo tijekom jesenskom dijela.

Povezano: Sve što znamo o nadolazećoj ‘Batwoman’ TV seriji

Od Arrowa se trenutno eimitira sedma sezona, za koju je najavljeno da će brojati 22 epizode, ovaj tjedan je izašla četrnaesta.

Druge je zanimalo i ovo...