Sve Arrowverse serije obnovljene za sljedeću TV sezonu

Sve Arrowverse serije obnovljene za sljedeću TV sezonu

Iskreno, ovo sam cijelo vrijeme očekivao, ali pravit ću se iznenađen radi ukupnog doživljaja. 🙂

CW je danas objavio od kojih ćemo serija, pod njihovom paskom, iduće TV sezone dobiti nove epizode, a među njima su i sve Arrowverse serije. To znači da od jeseni možemo očekivati osmu sezonu Arrowa, šestu sezonu The Flasha, petu sezonu Supergirl i petu sezonu Legends of Tomorrow.

Iako, ruku na srce, gledanost nikad nije bila gora, CW je odlučio nastaviti dalje i očito je da gledanost nije mjerilo dokle god oni imaju priča za ispričati, a s obzirom da su ovo serije koje počivaju na stripovima, sigurno je da ideja ima jako puno. Završetkom ovosezonskog crossovera Elseworlds, CW je već najavio novi crossover, Crisis on Infinite Earths, koji nam dolazi najesen, a jasno je da ne bi imalo nekog smisla najaviti crossover, a ukinuti serije kroz koje bi se on trebao ispričati.

Sve Arrowverse serije obnovljene za sljedeću TV sezonu

Osim što se ove četiri serije sigurno nastavljaju, Arrowverse bi se od iduće sezone mogao i dodatno proširiti budući da je na razmatranju i nova serija – Batwoman, čiji je naslovni lik, u interpretaciji australske glumice Ruby Rose, imao svoj izuzetni debi u Elseworldsu. Inače, CW je najavio nove sezone i skoro svih ostalih serija, ali vrlo je vjerojatno da će se i za Batwoman naći mjesta u prime-timeu. Pogotovo što se zadnja scena Elseworldsa, koja je zapravo uvod u Crisis on Infinite Earths, dogodila u Gotham Cityu, tako da bi CW stvarno morao nadugo i naširoko objašnjavati plot twistove ukoliko se Batwoman u sljedećem crossoveru ne pojavi.

U jednom od prijašnjih članaka, kada se najavilo snimanje pilot epizode Batwoman serije, rekao sam da je gotovo sigurno da nam ove i narednih godina Arrowversea neće nedostajati, a sada mogu i osobno stati iza tih riječi. 🙂

Osim Arrowverse serija, CW je najavio nove sezone i ovih serija:
– Black Lightning (Sezona 3)
– Charmed (Sezona 2)
– Dynasty (Sezona 3)
– Legacies (Sezona 2)
– Riverdale (Sezona 4)
– Supernatural (Sezona 15)

Similar Posts